keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Vuoden 2008-2009 kirjoituksiani

Paavo - - 01.04.2009 00:00
Onnea kaikille päivänsankareille.
Tänään on Irma-anoppini nimipäivä! Irma yllättyi, kun soitin hänelle onnittelut Niilo Päätalon kodista, Vasaraperästä. Olen kirjoitellut blogini sivuille niin tiiviisti, etten ole ehtinyt näille sivuille.

Paavo - - 31.12.2008 21:54
Ensi vuonna, Jerusalemissa!
Elämää voi kuvata hyvin monella tavalla ja monesta näkökulmasta. Toisinaan elämää verrataan matkaan. Olemme matkalla. Olemme matkalaisia. Minne olemmekaan matkalla? Kotiin! Olemme matkalla kotiin. Kotimatkalla! Elämä on siis kotimatka! Koti on kaunis ja lämmin sana. Ajatus kodista lämmittää mieltä. Kotiin on aina kiva tulla. Mitä kauemmin olemme olleet poissa kotoa sitä mukavampi on tulla takaisin kotiin. Kotiinpaluu on riemullista. Koskettava kertomus kotiinpaluusta on tuhlaajapojan kotiinpaluu. Taivaan kotiin saapuminen on kaikista ihaninta. Ensi vuonna, Jerusalemissa! Näin tervehtivät israelilaiset pyhiinvaeltajat toisiaan. Tätä mekin voimme toivotella toinen toisillemme. Ensi vuonna, Jerusalemissa! Uudessa Jerusalemissa! Taivaallisessa Jerusalemissa! Jeesuksen luona yhdessä kaikkien aikojen pelastettujen, kanssa!
Siunattua Uutta Vuotta 2009, kaikille!

Paavo - - 29.12.2008 21:08
Kauniita sanoja!
Vuonna 2007 järjestetty äänestys Suomen kielen kauneimmasta sanasta antoi seuraavanlaisen tuloksen:
1. äiti 2. rakkaus 3. rakas 4. kiitos 5. lumi 6. kaunis 7. kulta 8. usva 9. aamu 10. koti
Seurakunnassamme on eräs veli jolla on hyvin kaunis sukunimi: Kultapuro

Paavo - - 29.12.2008 20:47
Suvi-Maaria pääsi tänään kotiin OUKSISTA suloinen nyytti kainalossa. Kiitos kun muistatte heitä rukouksin, että kaikki menisi hyvin.

Paavo - - 28.12.2008 22:01
Hyttynen ja poliisi yhteistyössä!
Viime kesäkuussa Lapualla poliisi sai ilmoituksen varastetusta autosta ja löysi sen 25 km:n päästä Seinäjoen rautatieasemalta. Auton sisältä löytyi hyttynen, jonka poliisit havaitsivat imeneen vastikään verta. Hyttynen lähetettiin tarkempiin tutkimuksiin, toivossa, että siitä löytyisi todisteita mahdollisesta varkaasta. Tutkimus onnistui. Poliisi onnistui eristämään epäillyn varkaan DNA:ta hyttysen imemästä verestä. Poliisin tietokannasta löytyi vastaava DNA ja varas saatiin kiinni. Varas kuitenkin kiisti syytteen. Hän sanoi vain liftanneensa siihen autoon. Oli miten oli, mutta eikö ollut jännä juttu? Tämä uutinen on nyt levinnyt ympäri maailman ja suomalaista poliisia pidetään "urotyön tekijänä". Kerrankin hyttynen teki hyvän palveluksen. Se oli tämän hyttysen "elämäntehtävä", tuoda totuus esille. Varkaalla on lyhyet jäljet, on sanonta, joka pitää paikkansa.

Ei kommentteja: