keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Kirjoituksiani vuodelta 2008

Nimi: Paavo - 26.12.2008 22:13
Suvin tytön tarkka paino olikin 2135 g, korjasi Anne.
Kävin viemässä tänään viidelle srk:n sairaalle ja vanhukselle kotiehtoollista. Lauloimme joululauluja ja luin vanhusten hoitokodissa jouluevankeliumin. Huomenna meillä on srk:ssa ehtoollinen je sen jälkeen lähdemme Posiolle. Posion terveyskeskuksen ylilääkäri Olavi Kari-Koskinen ja hänen ranskalainen vaimonsa Nicole kutsuivat meidät yllättäin vierailulle kotiinsa. He ovat Oulun adventtiseurakunnan jäseniä.

Nimi: Aila - 25.12.2008 07:15
Onnittelut Suville ja Tonille tyttövauvan johdosta, samoin Paavolle ja Annelle.
Yhdyn Mikon sanoihin ja toivotuksiin. Vaikka korttien tai edes sähköpostin lähettely on ollut vähäistä, niin ajatuksissa olette olleet.
Olen lähdössä kuoron kanssa taas jouluaamukirkkoon, kaksi jumalanpalvelusta peräjälkeen. Toivotan vain vielä Siunattua Vapahtajan syntymäjuhlaa kaikille!

Nimi: Paavo - 24.12.2008 11:44
Tyttö syntyi!
Suvi-Maaria Elisabeth on synnyttänyt tyttövauvan tänään Jouluaattona 24.12.2008 klo 10.10. Tämä oli paras joululahjamme. Tyttö syntyi äitini Eevan nimipäivänä. Tyttö oli pieni ja maailman suloisin, sanoi tuore Suvi-äiti. Paino oli 2100 g ja pituus 44,5 cm. Syntymäpisteiksi hän sai 9.

Kiitos Jumalalle tästä ihanasta lahjasta. Lähdemme huomenna, jos Herra suo, katsomaan joulunlasta.
Kiitos esirukouksista!

Nimi: Paavo - 24.12.2008 08:08
Suvin ja Tonin joulunvietto meillä jäi lyhyeen. Aamulla aikaisin alkoi supistukset ja nuoret ovat matkalla Ouluun. Kuusamon synnytykset tapahtuvat Oulussa. Suvi on nyt ambulanssissa ehkä Pudasjärven kohdalla. Syntyyköhän vauva jouluaattona? Elämme jännityksessä!

Nimi: Paavo - 23.12.2008 23:46
Sieltä täältä pieniä paloja!
Kiitos kaikille sukulaisille joulutervehdyksistä. Olemme saaneet paljon kauniita kortteja, joissa on ollut lämpimiä ajatuksia ja toivotuksia. Luemme ne huomenna huolellisesti läpi ja samalla rukoilemme teidän puolestanne.

Meillä on nyt väki koolla. Suvi ja Toni tulivat tänään iltapäivällä Oulusta. Heidän vauvansa voi syntyä minä hetkenä hyvänsä. Pyydän heidän puolestaan esirukousta, että kaikki menisi hyvin.

Kuusamon luonto on nyt satumaisen kaunis. Valkoiset puut tummaa taivasta vasten on mykistävä näky. Ei ihme, että matkailijat tulevat tänne yhä uudestaan ja uudestaan kokemaan talven ihmemaan. Kuusamon lentokenttä on nyt Suomen neljänneksi suurin. Se on voittanut myös Suomen kauneimman kentän tittelin. Tiedätkö mitkä kentät ovat suurimmat?

Vuonna 2007 oli äänestys Suomen kielen kauneimmasta sanasta. Arvaa mikä sana voitti äänestyksen?

Järjestin seurakuntalaisille joulujuhlassa sääveikkausarvauksen. He arvailevat lämpötilan aattona klo 12.00 ja 1.1.2009 klo 12. Minä veikkaan, että aattona on -10 astetta ja 1.1. arvelen olevan -17 astetta. Katsotaan miten käy.


Nimi: Paavo - 20.12.2008 22:13
Kiitos esirukouksista. Matka oli pitkä ja tie liukas, mutta se meni hyvin. Hautajaiset koskettivat meitä kaikkia. Kaukaisimmat hautajaisvieraat olivat saapuneet Tukholman läheltä. Kuusamosta oli myös yksi pariskunta. Rouva oli tuttu. Jumala koskettaa sanallaan ja Hengellään voimakkaasti hautajaisissa. Ihmiset ovat herkkiä ja vastaanottavaisia. Omaiset olivat erittäin puhetaitoisia ja he esittivät ohjelmaa muistotilaisuudessa. Vilman elämä ja persoona tuli kaikille tutuksi. Vilma oli eläessään maalannut n. 300 taulua. Kaksi taulua oli mennyt myös Persian Shaahin hoviin.

Nimi: Paavo - 19.12.2008 23:19
Lähden huomenna aamulla ajelemaan Jouttikeron kappeliin, joka on Rovaniemeltä 50 km Sodankylään päin. Rovaniemen adventtiseurakunnan jäsen Vilma Siiri Korhonen kuoli yllättäin kotonaan sepelvaltimotautikohtaukseen 27.11.2008. Vilma oli fysikaalinen hoitaja ja arvostettu taidemaalari. Vilmalla oli traaginen kokemus nuorena, kun hänen isänsä lähti Venäjälle ja kuoli siellä Stalinin vainojen aikana 1938-1939. Työkenttääni kuuluvat Kemijärvi ja Rovaniemi. Tehtävänäni on suorittaa hautaan siunaaminen. Ev.lut. kirkon kanttori soittaa virret ja musiikin. Olen tehnyt käsiohjelman ja kun otin niistä kopiot tunsin kehoitusta valita paperin väriksi ametistin. Kun kerroin omaisille tästä, niin he ilahtuivat kovin, koska Vilma harrasti kiviä.

Pyydän esirukousta, että matka menisi hyvin.

Sunnuntaina syömme seurakunnassamme perinteisesti joulupuuron ja laulamme joululauluja. Saamme jouluvieraaksemme amerikkalaisen nuoren, pastorin pojan, joka on ihastunut erääseen seurakuntamme nuoreen.
Hyviä jouluvalmisteluja kaikille!
Minkähänlainen hulina on Rovaniemellä! Näen sen huomenna!

Nimi: Paavo - 06.12.2008 19:03
Hyvää Itsenäisyyspäivää!
"Uskovina nämä kaikki kuolivat. Sitä mikä heille oli luvattu, he eivät saaneet; he olivat vain etäältä nähneet sen ja tervehtineet sitä iloiten, tunnustaen olevansa vieraita ja muukalaisia maan päällä. Ne, jotka puhuvat näin, osoittavat kaipaavansa isänmaata. Mutta jos heidän mielessään olisi ollut se maa, josta he olivat lähteneet, he olisivat toki voineet palata sinne. Ei, he odottivat parempaa, taivaallista isänmaata. Sen tähden ei Jumalakaan häpeä heitä, vaan sallii itseään kutsuttavan heidän Jumalakseen, sillä hän on heitä varten jo rakentanut valmiin kaupungin" (Hep. 11:13-16).
Maallinen ja taivaallinen isänmaa ovat meille kallis lahja Herralta.
Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!
Monet rukoukset ja kiitokset ovat tänään kohonneet taivaalliseen isänmaahan, Jeesukselle, joka on kansakuntamme todellinen kuningas ja valtias!

Ei kommentteja: