lauantai 24. joulukuuta 2011

JOULUKALENTERIN PALKINTOARVONTA

Arvonta suoritettiin siten, että jokaisella kommentoijalla oli yksi nimilappu. Arvontaan osallistui 14 henkilöä. Mikael, Jessica ja Vilma suorittivat arvonnan.
1. palkinto: Helena Sagulin
2. palkinto: Ari-Pekka Tolvanen
3. palkinto: Jani Ervasti

Onnea voittajille!
Voisitko Helena lähettää sähköpostiini osoitteesi, niin voin lähettää palkintosi? Ari-Pekka ja Jani ovat Kuusamosta, joten he saavat oman palkintonsa täällä.

Tämän kirjoituksen kommentissa on mahdollisuus ilmoittaa joulukalenterista kertyneet pisteet. Eniten pisteitä kerännyt saa myös palkinnon.
Mikä oli mukavin arvoitus, entä mikä oli vaikein?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Että arvonnassa voitan, se oli hauska yllätys!
KIITOKSIA siitä!
Täysiä (6p.)oli kymmenen,eli 60p, ehkä joku irtopiste lisäksi.
Mukavinta tai vaikeinta arvoitusta en osaa nimetä. Omassa sarjassaan tämä viimeinen vähän kummastutti.
Olin 5 päivän ajan pois koneen ääreltä, joten tämä loppui liian pian! Siunausterv. Helena S

Paavo Hautala kirjoitti...

Kun aloitin joulukalenterin pitämisen, niin ajattelin etten millään keksi 24/3 arvoitusta. Toiset arvoitukset syntyivät kuitenkin nopeasti. Jouduin toisinaan vaihtamaan eläintä, koska runosuoni ei puhjennut. Viimeisen kohdalla mietin pitkään. Halusin ottaa talliin sopivan eläimen, mutta olin jo kaikki käyttänyt arvoituksiini. Sitten ajattelin, että ihmiset voidaan jakaa koira- tai kissaihmisiin. Koska koira oli jo ollut, niin päädyin kissaan. Kissa sopi myös tallin eläimiin. Sitä oli vaikea arvata, koska ajatukset menivät toiseen suuntaan. Luulin, että esittelyn setteri tekisi arvoituksesta helpon.
Helena sai paljon pisteitä. Olit myös hyvin aktiivinen. Sait palkinnon myös viime vuonna.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea voittajille, Helena on ansainnut ensimmäisen palkinnon aivan oikeutetusti. Hän ratkoi hyvin vaikeita arvoituksia. Jani ja Ari-Pekka sai palkintonsa hyvän tuurin vuoksi. Muistaakseni molemmille kirjoitin täällä kirppiksellä vastauksen yhden kerran, kun kysyin heidän käydessään täällä ja minulla oli kone auki. Hyvä vaan, jospa heitä kannustaa ottamaan osaa ensi vuonna ahkerammin, kun saivat palkinnon. Raija

Anonyymi kirjoitti...

Lahja Ystäväni Tamperelta kiinnostui kovasti kun kysyin häneltä sitä 22 päivän kysymystä, jossa oli se Sammal=Lammas kysymys. Niinpä olekin kirjoittanut hänelle kaikki joulukalenterin kysymykset. Vastaukset laitan eri paperille, ettei ole liian selvää. Hänellä ei ole tietokonetta. Toivon että hän ilahtuu! Ajattelen että näin eläkeläisenä voin ottaa aikaa tähän. Koiraihminen Helena S

Paavo Hautala kirjoitti...

Olet nähnyt suuren vaivan, kun olet kirjoittanut arvoitukset Lahjalle. Kerro hänelle terveisiä.