keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Vuoden 2008 kirjoituksiani

Paavo - - 26.09.2008 14:50
Onnea kaikille kerääjille!
Tunsin olevani Sannin kanssa yhteisellä asialla kerätessämme varoja nälkäisille, sairaille ja kaikille apua tarvitseville.
Onnea kaikille kerääjille! Herra siunatkoon varat, varojen antajat ja niiden käyttäjät!
Muutamme yhdessä maailmaa- yksi elämä kerrallaan. Jumalan armon ja voiman kautta!

Paavo - - 25.09.2008 22:27
Suvi-Maarian koulua on uhattu!
Kajaanin ammattikorkeakouluun on tullut uhakusviesti. Suvi soitti ja kertoi, että heidän kouluun on uhattu tehdä "terrori-isku". Muistetaan rukouksin, ettei mitään pahaa tapahtuisi. Monet koulut ovat saaneet samantapaisia uhkauksia. Nuoret pelkäävät mennä kouluun ja kouluja evakuoidaan nyt herkästi jopa pelkkien tekstiviestien perusteella. Keskustelu käy kuumana.

Paavo - - 09.09.2008 17:17
Vierailupyyntö Piikkiöön!
Viime sunnuntaina 7.9. minulle tuli puhelinsoitto, kun olin Oulussa. Opettaja Ilkka Peltonen Kristillisestä Yhteiskoulusta, Piikkiöstä, soitti ja pyysi minua ja Terhoa vierailemaan Toivonlinnassa 7.-9.11.2008. Koulun vanhempainyhdistys oli päättänyt pyytää meiltä palvelusta. Raamatunopetusta nuorille, saarna vanhemmille ja luento koulukiusaamisesta ja siitä johtuvasta nuoren syrjäytymisestä, ja yhteisöllisyyden kehittämisestä, sekä nuorille että vanhemmille. He toivoivat myös kuvaesitystä Eräripareista/Nuorten seikkailuleireistä. Tulipa suuri vastuu! Muistakaa rukouksin! Minusta tuntuu, että kirjoittelu näille sivuille on ollut valmistautumista tähän tapahtumaan. Vierailin tänään kolmella Kuusamon koululla ja sain erittäin ajankohtaista materiaalia koulukiusaamisesta. Kirjastosta lainasin ison pinon ko. aihetta käsitteleviä kirjoja, jotka vien Terholle. Terholla on tämä luento koulukiusaamisesta.

Paavo - - 06.09.2008 18:47
Matkalle lähtö!
Nyt lähden matkalle. Reittini on Oulu-Kajaani-Kuusamo. Oulussa on huomenna PSL:n johtokunnan kokous ja Kajaanissa odottaa perunan nosto. Mukava tavata Suvi-Maaria ja Toni. Vien Supelle hoitoalan kirjoja, joita olen lainannut Kuusamon kirjastosta hänen toivomuksensa mukaan. Kaikki kirjat piti lainata kaukolainauksen kautta. Hieno asia, että Suomessa on niin hyvä kirjastopalvelu.
Muistetaan toisiamme!

Paavo - - 02.09.2008 18:13
Ilmoittautumislista on jo valmiina!
Kiitos Sanni ja Aila rohkaisevista sanoistanne. Alustava varaus on nyt tehty Loma-Ajakkaan. Teen jo nyt ilmoittautumislistan, johon voi ilmoittautua. Sannilta tuli niin topakka ilmoittautuminen, että laitan sinun nimesi ensimmäiseksi listalle. Ne, jotka ilmoittautuvat minulle, niin hoidan majoituksen ja ruokailun ja linja-autokuljetuksen. Koko paketin. Ilmoittautumisen ei tarvitse tässä vaiheessa olla sitova. Lista antaa suuntaa ja näppituntuman siitä kuinka paljon sukulaisia mahdollisesti on tulossa. Ilmoittautukaa siis rohkeasti, vaikka tapahtumaan on vielä pitkä matka. Vaimonikin ilmoittautui Ajakan majoitukseen vaikka asummekin Kuusamossa. Haluamme olla silloin lähellä teitä kaikkia. Yhtenä suurena perheenä. Haluaisin suunnitella ikimuistoisen juhlan, joka olisi kaikille mieluinen. Hyvät puitteet antavat siihen oivan mahdollisuuden. Toivottavasti myös sää on silloin lämmin ja aurinkoinen. Parempi kuin tänä kesänä. Ohjelmassa huomioidaan lapset, nuoret, iäkkäämmät jne. Toivottavasti Toini pääsee tulemaan silloin Amerikasta ja muutkin ulkomailla asuvat sukulaisemme. Kuusamo on erittäin suosittu lomakohde, jonne kannattaa tulla käymään. Olette kaikki lämpimästi tervetulleita Kuusamoon!
Otan ilmoittautumiset vastaan sähköpostiini (paavo.hautala@pp1.inet.fi) tai tekstiviestillä matkapuhelimeeni (040 8474 582) Kerron sitten väliaikatietoja kuinka monta nimeä on listallani. Vaikkapa kerran kuukaudessa kuukauden ensimmäisenä päivänä. Mielenkiintoista jäädä odotuksen valtaan!

Paavo - - 01.09.2008 22:20
Sukujuhlan valmisteluja!
Kävin tänään Käylässä tutustumassa paikan päällä eri vaihtoehtoihin sukujuhlaa ajatellen. Tässä raporttini:
1. Käylän kirkon vieressä oleva "rivitalo". Hyvät siistit huoneet. Oleskelutila tilava. Alakerrassa tilava sauna ja hyvät peseytymistilat. Alakerrassa myös pingis- ja biljardi-pöydät. Edullinen hinta. Paikkoja 34.
2. Inkeri Rontin mökit lähellä Käylän kirkkoa. Kaksi mökkiä, joissa neljä 4-6 h:n huoneistoa. Huoneissa sauna, wc, parvi, takka, keittomahdollisuus. Hinta 50,- e/vrk.
3. Korpihovi seurantalo. Isot tilat, ruokasali ja juhlasali, veranta. Ruokasalissa piano. Hinta 160,- e /pv, jos vieraita 100-200. Pihassa asuntovaunupaikkoja n. 20. Tilojen yleisvaikutelma vähän kolkko.
4. Käylän koulu. Siistit tilat, mutta paljon työtä, jos aikoo saada tiloista kodikkaan paikan kokoontumiselle. Ei innostanut.
5. Takkusalmen koulu. Ei sopiva.
6. Loma-Ajakka. Tässä se on! Katso www.ajakka.fi
Juumaan menevän tien varrella. n. 10 km Käylän kirkosta. Majoituspaikkoja max 50:lle. Lähellä Raimo Jaakkolan kuusi 4-6 h:n mökkiä. Hinta 60,- e /mökki/vrk.
Ajakasta saisimme seuraavanlaisen tarjouksen: Majoitus (2 yötä), 2 x aamiainen, Keittolounas, rieska (lohikeitto/kasviskeitto, kahvi), Päivällinen (muusi + poronkäristys, ym. Savusauna, tavallinen sauna, lämminvesipalju, kodat, nuotiopaikat, nalle-polku (luontopolku, jossa mukavia nalle-tehtäviä) lapsille, iltapala.
Hinta koko paketti 60,- e/hlö, omilla liinavaatteilla ja jos taloon tulee 50 hlöä majoitukseen.
Retken hinta Kuusamoon olisi linja-autolla n. 110-150 e/hlö, matkat + ylöspito + virkistys, jos linja-autoon saadaan lähtiöitä 50 ja omat kuskit, jotka tekevät vapaaehtoistyönä ajamisen. Kuskeille voisi tietenkin järjestää ilmaisen majoituksen ja ylöspidon ja vapaaehtoisen tipin.

Ei kommentteja: