keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Vuoden 2008 kirjoituksiani

Paavo - - 14.04.2008 12:51
"Valon lapsille" Onnea!
Katsoin tänään pitkästä aikaa syntymäpäivälistaa. Olihan pikku Mikaelinkin nimi siellä Hautalan suvun luettelossa 15.3. päivän kohdalla ja perässä pyöreät vuodet 0. Huomenna Mikael on 1 v 1 kk. Eilen näin ensimmäisen kerran Mikaelin kävelevän monta askelta, kun hän tuli isin luota ukin syliin. Tuota tunnetta on vaikea sanoiksi pukea. Pienet hampaat suussa ja onnistumisen ilme kasvoilla. - Ilona Auroran nimeä en nähnyt. - Mukava, kun Iiris-Maija päivittää suvun "nettikirjaa". - Olen pyytänyt Terhoa lähettämään kuvia. En tiedä onko tullut perille?
- Listan mukaan toukokuussa on syntynyt eniten sukumme jäseniä (30) ja syyskuussa vähiten (15). Suvussamme on 84 kevät-, 64 kesä-, 56 syksy- ja 66 talvilasta. Luvut eivät ole aivan tarkkoja, koska kaikkien nimet eivät ole listalla. "Valon lapset" näyttävät kuitenkin vievän "voiton"! Mirja Koivisto ja Sanni Hietaniemi kuuluvat "valon lapsiin" ja viettävät tänään syntymäpäiviään. Onnea ja siunausta elämäänne! Rohkaisuksi Matt. 5:16.

Paavo - - 21.03.2008 20:32
Hyvää pääsiäistä kaikille!
Mukava, kun Kia kirjoittelet aina silloin tällöin kuulumisiasi. Oletko sinä koskaan pudonnut hevosen selästä? Muista olla varovainen!
Hyvää matkaa Vaasaan. Olen käynyt Vaasassa muistaakseni vain kerran. Siitä on jo monta vuotta. Olisimme käyneet Vasalandiassa, mutta se oli mennyt juuri kiinni, kun tulimme, joten katselimme sitä vain porttien takaa. Vaasassa on varmaan paljon mielenkiintoista nähtävää, onhan se vanha historiallinen merikaupunk

Paavo - - 28.02.2008 22:03
Helmikuun hienot hetket!
Tutustuin tänään ensimmäistä kertaa Terhon työpaikkaan - Kuolion pineen kyläkouluun. Anne, Sini ja Mikael olivat mukana. - Mikael nousi tänään omille pienille jaloilleen, joten kävelemään lähtö on lähellä. - Koululle oli kokoontunut paljon väkeä. Tapasin monia tuttuja. Siellä oli myyjäiset oppilaiden luokkaretkirahaston hyväksi.
Paluumatkalla kotiin näimme kauniin valoilmiön. Upeat revontulet loimusivat tummansinisellä taivaalla. En ole aikaisemmin nähnyt näin värikkäitä revontulia. Vihreä ja punainen valo loimusi erittäin kauniisti. Joka tätä ilmiötä sai ihastella, niin viimeistään nyt hän joutui Lapin lumouksen valtaan. Helmikuun hienot hetket jäävät muistoihin ja maaliskuuhun matkamme nyt johtakoon!

Talvilomalaisia Kuusamossa!
Hilkka, Vesa, Valtteri, Veera ja Hille Ylä-Jääski, Nurmijärveltä, olivat ensimmäiset sukulaiseni, jotka kävivät uudistetussa kodissamme, Kuukkelintiellä, Kuusamossa. Oli mukava tavata! Lapset olivat kasvaneet ja kehittyneet kovasti. Veera (11 v) soitti taitavasti pianoa ja Hille, vaikka oli vasta viisi- vuotias osasi jo lukea. Reipas ja urheilullinen Valtteri (12 v.) sai toteuttaa, isänsä Vesan kanssa, lasketteluhaaveitaan Rukan hyvillä, lumisilla rinteillä. Täällä sitä on oikea kunnon talvi. Lumitöitä oli tänäänkin melkoisesti. Mukava, kun tulitte pääkaupunkiseudulta asti viettämään talvilomaa Koillismaan pääkaupunkiin, Kuusamoon. Toivottavasti virkistyitte! Kiitos viimeisestä ja Tervetuloa uudelleen!

Paavo - - 17.02.2008 22:05
Onnea Ilkalle ja Annelle ja isovanhemmille iloisen perhetapahtuman johdosta!
"Puhdas ja viaton elosi olkoon, niin kuin aamun koittava koi. Kauneimmat ruusut tiellesi tulkoon, jotka ei koskaan kuihtua voi."
"Mä taimi olen sun tarhassas ja varten taivasta luotu, sun armollisehen huomahas jo syntymästäni suotu."
Paavo ja Anne perh.

Ei kommentteja: