keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Onko tämä näky tornitalojen sortumisesta?

Nimi: Paavo - 11.09.2008 13:51
Näky hävityksestä!
Siitä on jo seitsemän vuotta, kun "tornitalot" Amerikassa kaatuivat. (Lainaukseni 11.9.2008)
E.G. White näki vuonna 1909 näyn hävityksestä, joka sopii mielestäni aika hyvin tähän tapahtumaan.
"Erään kerran ollessani New Yorkissa minulle näytettiin yön tuokioina rakennuksia, jotka kohosivat kerros kerrokselta taivasta kohti. Näiden rakennusten vakuutettiin olevan täysin paloturvallisia, ja niitä pystytettiin tuottamaan kunniaa omistajilleen ja rakentajilleen. Ylemmäksi ja yhä ylemmäksi nämä rakennukset kohosivat, ja niihin käytettiin mitä kalleimpia rakennustarvikkeita. Ne, joille nämä rakennukset kuuluivat, eivät kyselleet itseltään: "Miten voisimme tuottaa suurinta kunniaa Jumalalle?" Herra ei ollut heidän ajatuksissaan.
Minä ajattelin: "Oi, kunpa nuo, jotka panevat varojaan tällaiseen, näkisivät pyrkimyksensä sellaisina kuin Jumala ne näkee! He pystyttävät komeita rakennuksia, mutta miten typerää heidän suunnittelunsa ja puuhailunsa onkaan maailmakaikkeuden Hallitsijan silmissä. He eivät tutkistele sydämensä ja mielensä koko voimalla sitä, kuinka voisivat antaa kunnian Jumalalle. He ovat unotaneet tämän, ihmisen ensimmäisen velvollisuuden. Näiden korkeiden rakennusten kohotessa omistajat riemuitsivat kunnianahimoisen ylpeinä siitä, että heillä oli rahaa, jolla saattoivat tyydyttää mielihalujaan ja synnyttää kateutta lähimmäisissään. Suuri osa siitä rahasta, jonka he sijoittivat tällaiseen, oli saatu kiskomalla, sortamalla köyhiä. He unohtivat, että taivaassa pidetään kirjaa jokaisesta liiketoimesta, että jokainen epäoikeudenmukainen sopimus, jokainen vilpillinen teko merkitään siellä muistiin. On tulossa aika, jolloin ihmiset saavuttavat petollisuudessaan ja röyhkeydessään vaiheen, jota pitemmälle Herra ei heitä päästä, ja he tulevat näkemään, että Jumalan pikämielisyydellä on rajansa.
Näky, joka seuraavaksi käväisi silmieni edessä, oli palohälytys. Ihmiset katselivat korkeita ja paloturvallisiksi luultuja rakennuksia ja sanoivat: "Niillä ei ole minkäänlaista vaaraa." Mutta nuo rakennukset paloivat aivan kuin ne olisivat olleet pikeä. Paloruiskut eivät kyenneet lainkaan estämään hävitystä. Palomiehet eivät kyenneet käyttämään ruiskuja. Minulle on selitetty, että kun Herran aika koittaa, niin jollei ylpeiden, kunnianhimoisten ihmisten sydämessä tapahdu muutosta, on käyvä ilmi, että käsi, joka on ollut voimallinen pelastamaan, on voimallinen myös hävittämään. Mikään maallinen voima ei voi pysäyttää Jumalan kättä. Rakennusten pystyttämiseen ei voida käyttää mitään sellaista ainetta, mikä varjelisi sen hävitykseltä, kun tulee Jumalan säätämä hetki ja ihmisille kostetaan heidän välinpitämättömyytensä Jumalan lakia kohtaan ja heidän itsekäs kunnianhimonsa."

Huomaa, että tämä näky on kirjoitettu jo vuonna 1909.

Kuusamon taivaalla on näinä päivinä lentänyt ahkerasti hornetteja. On tullut "sota" mieleen. Mikael rupesi itkemään, kun työnsin häntä rattaissa. Kova pauhina pelotti.

Ei kommentteja: