tiistai 13. joulukuuta 2011

Joulumyyntini yhteenveto

Tänään myin vielä 126 kpl joulukortteja ja yhden runokirjasen. Nyt olen saanut kaikki kortit, lehdet ja kirjat myytyä, mitä olin varannut joulumyyntiä varten, ja enemmänkin. Tein yhteenvedon myynnistä. Tässä se on:
1. Joulukortteja 837 kpl a' 0,50 € yhteensä 418,50 €
2. Joululehdet 37 kpl a' 5, € yhteensä 185,- €
3. Kirjat 25 kpl yhteensä 163,- €
Koko myynti yhteensä 766,50 € (alennukset myynnistä 39,-).

Tänään sain jälleen kokea ihmeellistä johdatusta. Eräs henkilö oli vähällä lentää nurin. Sain hänestä otteen ja hän pysyi pystyssä. Eräs iäkäs pariskunta oli kokenut, että heitä kohtaan oli tehty vääryyttä. Kyynelsilmin he asiaansa kertoivat. Rukoilin heidän puolestaan ja sitten he itkivät rukouksen johdosta, liikutuksen kyyneleitä. He itkivät kahdenlaisia kyyneleitä samanaikaisesti. Toivottavasti kyyneleet vaihtuivat lopulta ilonkyyneliksi. Oli suuri etuoikeus rukoilla heille joulurauhaa ja iloa surun keskelle. Eräs henkilö osti 11 korttia ja sanoi kirjoittavansa yhdeksälle lapselleen joulutervehdyksen. Hän ei olisi saanut haettua kortteja kylältä, joten tulin juuri sopivasti hänen luokseen. Eräs henkilö kertoi käyneensä kirppiksellämme ja sanoi ostaneensa sieltä kortit. Muutamat ostivat joulukortit jo ensi jouluksi valmiiksi, koska olivat jo lähettäneet joulupostin, eivätkä siis tarvinneet kortteja tänä vuonna.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno tulos, Onnittelen!
Millaisia ovatkaan korttisi?
Viime hetkiä olen Sympatialla ollut, hyvälle on tuntunut kerätä hyvään tarpeeseen rahaa.
Rukouksen hengessä kun menee, niin sitä paremmin menestyy ja onnistuu.
Sinä, Paavo, olet Jumalan mies. Tuotat oikeita hedelmiä! Jospa kaikki olisimme yhtä innokkaita. Helena S

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos Helenalle rohkaisusta. Sinä teet arvokasta työtä, kun keräät Sympatia-varoja vähempiosaisille. Tähän työhön tarvittaisiin lisää väkeä. Toivottavasti ensi vuonna saisin omasta seurakunnastani enemmän väkeä kenttätyöhön. Kentällä saa kaikkein parhaimmat kokemukset. Enkelit opastavat ja kulkevat koko ajan vierellä. Herra antaa monenlaisia tilaisuuksia olla ihmisten apuna. Elämästä tulee suurta seikkailua. Tämänpäivän lenkistäkin tuli aivan mahtava olo sydämeen!

Paavo Hautala kirjoitti...

Kortit ovat oikein kauniita, perinteisiä suomalaisia kortteja. Anki-niminen paperialan yritys on se paikka, josta ne tilasimme. Tämä tukkufirma toimittaa kortteja yrityksille ja järjestöille. Pitää tilata tietty määrä kortteja ennenkuin niitä saa. Yksityiset eivät voi niitä tilata.