keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Voiko Raamatun tappaa?

Nimi: Paavo - 04.10.2008 17:24
Seija viittasi todistajien tappamiseen, marttyyrikuolemaan. Miten tämä kuvaus sopii Uuteen- ja Vanhaan testamenttiin. Voiko Raamatun tappaa?
Kun 1260 vuoden paavikunnan sortokausi päättyi paavin vangitsemiseen, ihmiset luulivat tämän vallan kuolevan kokonaan pois. Ransakan suuri vallankumous (1789-1799) nousi sortovaltaa harjoittanutta kirkkoa vastaan, mutta samalla se hyökkäsi myös Raamattua ja koko kristinuskoa vastaan. Raamattuja poltettiin ja hävitettiin suurella vimmalla. Vallankumoukselliset ajattelivat, että Raamattu ja kirkko olivat syypäitä sortamiseen ja sen tähden ne piti "tappaa". Kaiken takana oli tietenkin "syvyydestä nouseva peto", joka on paholainen. Kristillisyyden kaapuun verhoutunut kirkollinen pakkovalta, Raamatun puhtaasta evankeliumista luopunut ihmiskeskeinen uskonnollisuus ja Jumalan kieltävä ateismi ovat paholaisen tehokkaita aseita hävittämään ja tappamaan ja vaientamaan Jeesuksen todistajat. Syvyydestä noussut peto hyökkäsi niin rajusti Raamattua ja kristillistä uskoa vastaan, että nämä todistajat "tapettiin". Ranskan suuren vallankumouksen rajuin vaihe kesti noin kolme ja puoli vuotta. Tämäkin aika mainitaan profetiassa.

Jeesuksen julkinen toiminta kesti kolme ja puoli vuotta, sitten hänet tapettiin. Raamatun tappamiseen käytettiin Ranskassa myös kolme ja puoli vuotta. Jeesus ja Raamattu ovat molemmat kokeneet tappamisen ja ylösnousemuksen. Jeesus elää ja Sana elää! Todistajat ovat elossa tänäkin päivänä. Meillä kaikilla on mahdollisuus kuulla Jeesuksen todistus Uudessa -ja Vanhassa testamentissa. Nämä todistajat eivät ole pukeutuneet säkkeihin, koska kaikilla on mahdollisuus lukea sanaa omalla äidinkielellään. Ainakin melkein kaikilla. Raamatun käännöstyö jatkuu edelleen ja yhä uusia alueita voitetaan Kristukselle.

Ei kommentteja: