tiistai 27. joulukuuta 2011

"Herra kuulee ja tarkkaa..."

Nimi: Paavo - 15.02.2008 23:52
"Herra kuulee ja tarkkaa ...!"
Zaokskin polunkävijät tekivät telttaretken pienen kylän liepeille todistaakseen Jeesuksesta kylän asukkaille. He olivat rukoilleet kauniita ilmoja etteivät teltat kastuisi viikon aikana. Aurinkoa riitti. Osa retkeläisistä päätti lähteä toiseen kylään. Matkalla he törmäsivät metsäpaloon, joka oli leviämässä. He pelkäsivät kylän palavan. Palo oli liian suuri sammutettavaksi. He rukoilivat Herralta sadetta, joka sammuttaisi palon. Tuli kaatosade ja palo sammui. Kun he palasivat omaan leiriinsä kaikki teltat olivat läpimärkiä ja leiritoverit olivat harmissaan. Kuultuaan rukousvastauksesta he iloitsivat yhdessä. Jumala kuulee rukoukset. Olen iloinnut, kun näillä sivuilla pyydetään usein esirukousta eri asioiden puolesta. Rukousherätys on Herran Hengen vaikutusta. Se voimistuu ja laajenee päivä päivältä ja rukousvastaukset antavat uskoa ja toivoa uupuneille ja väsyneille matkamiehille.
Olen kiitollinen äidilleni siitä, että hän opetti meitä lapsia kääntymään rukouksessa Jumalan puoleen. Tilasin useita vuosia Nykyaika-lehteä kotiini, Hiilimäkeen. Kysyin kerran äidiltäni, että lukeeko hän sitä? Kyllä, ensimmäisenä luen esirukouspalstan, jossa ihmiset pyytävät esirukouksia. Varmaan hän myös rukoili pyydettyjen aiheiden puolesta. Joillekin Herra antaa aivan erityisen esirukoilijan tehtävän ja armolahjan rukoilla esimerkiksi sairaiden puolesta.
Tällä viikolla kahden lapsen äiti pyysi öljyllä voitelun ja rukouksen puolestaan, koska hän sai kehoituksen tulla lisätutkimuksiin mammografikuvauksen johdosta. Hän pelkäsi, että hänellä on syöpä.

Oletteko huomanneet Mikan elämässä tapahtuvia muutoksia parempaan suuntaan? Herra on kuullut rukoukset! Kiitos Herralle!

Ei kommentteja: