perjantai 30. joulukuuta 2011

Kiitos muistamisesta!

Lähetimme tänä jouluna n. 70 joulutervehdystä ja saimme n. 80 tervehdystä. Kiitämme teitä kaikkia, muistamisesta! Olemme lukeneet viestinne moneen kertaan. Tänä iltana luimme kaikki tervehdykset uudelleen ja rukoilimme jokaisen tervehdyksen lähettäjän puolesta, kauniisti sädehtivän joulukuusen vieressä. Joulukuusi muistuttaa meitä elämän puusta, joka on taivaassa, ja josta pelastetut saavat kerran syödä ikuista elämää antavaa ravintoa. Nyt vasta huomasin tätini, Anna-Liisan kortista, joka asuu Eurassa, että hän oli aloittanut joulutervehdysten kirjoittamisen 7.12.2011, meidän kortistamme. Tämä tieto lämmitti meitä kovasti. Olemme siis Anna-Liisalle tärkeitä ihmisiä. Anna-Liisa on myös meille hyvin läheinen ja rakas ihminen. Voisitko, Sanni-täti, lukea tämän viestin Anna-Liisalle, puhelimessa! Kiitoksenamme hänen rakkaudestaan ja esirukouksistaan, puolestamme. Anna-Liisan kortissa oli tekstinä Ps. 84:6-9:

"Onnellisia ne, jotka saavat voimansa sinusta, ne, jotka kaipaavat pyhälle matkalle. Kun he kulkevat vedettömässä laaksossa, sinne puhkeaa virvoittava lähde, ja sade antaa heille siunauksensa. Askel askeleelta heidän voimansa kasvaa, ja he saapuvat Siioniin Jumalan eteen. Jumala, Herra Sebaot, kuule rukoukseni, älä ummista korviasi, Jaakobin Jumala!"

Pyhiinvaeltajat ovat onnellisia, koska heidän matkansa päämäärä on sanoinkuvaamattoman ihana. Psalmi 84 alkaakin sanoilla "Kuinka ihanat ovat sinun asuinsijasi ..." Herran asuinsijoihin olemme matkalla. Tämä innostaa meitä kulkemaan rohkealla mielellä joka päivä, silloinkin, kun pimeissä laaksoissa kohtaamme ikäviä ja koettelevia kokemuksia. Herra kuulee rukoukset ja vahvistaa askeleitamme, ettemme horjuisi ja kaatuisi. Saakoon Uusi vuosi 2012 alkaa suotuisasti, meillä kaikilla!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Anna-Liisa on saanut tästä lukemani terveisesi ja kiittää.
Siunattua Uutta Vuotta!terveisin Sanni

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos terveisistä! Laitoin juuri ulkotulet. Valkoisen ja puhtaan lumen peittämät puut ovat kauniita ja tulet valaisevat elävällä tavalla. Ulkona liikkuvat pääsevät nauttimaan niistä kaikista eniten.