sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Taikausko kärsi tappion!

Vuosi 2011 on päättymässä. Katseet ovat suunnattuina vuoteen 2012. Mitä odotat uudelta vuodelta?

Vuoden vaihtuminen marssittaa eteemme monenlaiset ennustajat.

Paavalin lähetystyö Efesoksessa sai aikaan voimakkaan herätyksen, koska Herran Henki vaikutti ihmisten sydämissä. Tämän herätyksen kautta taikausko kärsi suuren tappion, mutta oikea usko voitti monien sydämet Kristukselle. Ap.t. 19-luku kertoo tästä herätyksestä. Toivottavasti meidänkin kaupunkeihimme ja kyliimme tulisi yhtä suuri herätys ja vielä suurempikin.

"Monet uskoon tulleet kävivät avoimesti tunnustamassa, mitä kaikkea olivat tehneet, ja useat, jotka olivat harjoittaneet taikuutta, kokosivat kirjansa yhteen ja polttivat ne kaikkien nähden. Kun kirjojen arvo laskettiin, päädyttiin viiteenkymmeneentuhanteen hopearahaan. Näin Herran sana osoitti voimansa ja levisi yhä laajemmalle." (Ap-t. 19:18-20.)

Jos Kuusamon kaikki taikuutta sisältävät kirjat koottaisiin yhteen poltettavaksi, niin siitä voisi tulla melkoinen kokko. Löytyisikö sinun kodistasi noituutta sisältäviä kirjoja, lehtiä, videoita, pelejä jne. jotka haluaisit hävittää ennen kuin vuosi vaihtuu uuteen vuoteen? Mikä olisi se paikka, jossa nämä paholaisen innoittamat tuotteet voisi hävittää julkisesti poltamalla?

Ei kommentteja: