keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Jeesus tulee pian!

Nimi: Paavo - 25.09.2008 18:21
Jeesus tulee pian!
"Auringossa, kuussa ja tähdissä näkyy merkkejä, --- ja maan päällä ovat kansat ahdistuksen ja epätoivon vallassa" (Luuk. 21:25; Matt. 24:29; Mark.13:24-26; Ilm. 6:12-17). Me, jotka näemme nämä Jeesuksen tulon merkit tiedämme, "että se aika on lähellä, aivan ovella"(Matt. 24:33). "Nostakaamme kuitenkin päämme pystyyn, sillä meidän vapautuksemme on lähellä!"

Kaikkialla on levotonta. Ihmiset ovat hämmentyneitä ja pelkäävät. Koko maailmassa vallitsee epävarmuus. Raamattu ennustaa, että pian kaikki lamaantuvat pelosta odottaessaan sitä, mikä on kohtaava ihmiskuntaa. Jumalaan uskovat voivat olla turvallisella mielellä, koska he kuulevat myrskyn keskellä Jeesuksen äänen: "Minä tässä olen, älkää pelätkö."

Tätä kirjoittaessani kaksi ambulanssia ja paloauto ajavat sireenit ulvoen toimistoni ohi Ouluntiellä. Nämä taustaäänet ovat kuin "Apua"-huudot taivaaseen. Herra, auta meitä!

Nimi: Paavo - 24.09.2008 18:49
Kotien ja koulujen turvallisuus!
Kotien ja koulujen tulisi olla kaikille turvallisia paikkoja. Mutta viime päivien tapahtumat ovat lisänneet turvattomuutta ja pelkoa kaikissa ihmisissä. Kiersin tänään Sympatia-keräyksellä Kuusamon liikkeissä. Liput liehuivat puolitangossa ja kaunista syyspäivää varjosti Kauhajoen kauhun hetket. Ihmiset olivat vakavia ja keskustelivat tapahtuneesta ja pohtivat syitä miksi tällaista sattuu nykyään niin usein? Monet sanoivat, että TV, internet ja media ovat luoneet väkivaltaisen ilmapiirin. Tunnen opettajapariskunnan, jotka jäivät jokin aika sitten eläkkeelle. He olivat pitkään opettajina Kuusamossa, syrjäseudulla, pienehkössä koulussa. He pitivät joka aamu hartaushetken ja rukouksen. He kertoivat, että he saivat nuhteen siitä, että pitivät uskontoa liiaksi esillä koulussaan. Joku onkin sanonut, että kun Jeesus ajetaan kouluista pois niin paholainen tulee sisään.
Jospa Suomen koulut avaisivat ovet Jeesukselle ja toivottaisivat Hänet tervetuuleeksi joka päivä aamusta alkaen, silloin turvallisuus lisääntyisi kouluissa. Kotona ja työssä olevien vanhempien ei tarvitsisi olla peloissaan siitä mitä lapsille ja nuorille koulussa tapahtuu. Toivottavasti kaikissa Suomen kirkoissa olisi aamurukouspiiri joka päivä ma-pe. Tänä syksynä muutimme aikaa siten, että aloitamme klo 10.00 ja päätämme klo 11.00. Haastan sinut viemään asiaa eteenpäin omassa kirkossasi. Juuri sinä voit olla avainhenkilö tässä asiassa. Siunausta esirukoustyöhösi!

Nimi: Paavo - 23.09.2008 22:48
"Tule Jeesus ja siunaa lastas, on tuulinen maailman tie...!"
Nyt meille kaikille tuli esirukousaiheita Kauhajoen tragedian johdosta. 11 kuolonuhria on paljon. Tämä onnettomuus tuo asian lähelle meidän sukuamme. Muistetaan surevia!
Kouluissa pitäisi puhua enemmän Jumalasta. Aamuhartaudet ja Herran siunaukset koulupäivän päätteeksi suuntaisivat mielen ja ajatukset Jeesukseen. Eräs äiti, jolla on kaksi tyttöä ala-asteella ihmetteli yhtenä aamuna aamurukouspiirissämme, että miksi aamun avaukset kouluissa eivät ole hartaushetkiä. Hänen tyttärien piti harjoitella aamunavauslauluja pikku Tikusta ja Takusta. Kyllähän ne ovat mukavia lastenlauluja musiikkitunneille, mutta aamuhartaudessa pitäisi minun mielestäni laulaa hengellisiä lauluja, taivas-lauluja. Kiitollisena muistan oman lapsuuskouluni hartaushetket, jotka olivat hyvää kasvatusta kristillistä elämää varten. Kylvetyt siemenet jäävät sydämeen ja itävät aikanaan, kun Pyhä Henki kylvön kastelee.

Ei kommentteja: