tiistai 27. joulukuuta 2011

Sanoma Kristuksesta tuo ilon ja riemun!

Nimi: Paavo - 06.03.2008 00:19
Sanoma Kristuksesta tuo ilon ja riemun!
"Filippos tuli Samarian pääkaupunkiin ja julisti sen väelle sanomaa Kristuksesta. Kun samarialaiset kuulivat mitä hän puhui, ja näkivät ne tunnusteot, joita hän teki, he tulivat sankoin joukoin kuulemaan häntä. Monet vapautuivat saastaisista hengistä, jotka lähtivät heistä kovalla äänellä huutaen, ja monet halvaantuneet ja rammat paranivat. Kaupungin täytti ilo ja riemu" (Ap.t. 8:5-8).
Koko maanpiirin kaikki kaupungit, kylät maaseudun asukkaat, koko ihmiskunta tarvitsee kuulla "saarnan Kristuksesta". Ilman Kristusta ihmiset ovat "sokeita, rampoja, halvaantuneita, riivattuja, saastaisia, kuolemaan ja tuhoon tuomittuja. Mutta "evankeliumi on Jumalan voima ja se tuo pelastuksen kaikille, jotka sen uskovat."
Aloitan Kuusamossa, su 9.3. klo 18.00, kokoussarjan, jos Herra suo. Kokoussarja kestää toukokuulle, helluntaihin saakka. Kokousiltoja ovat ti, to ja su klo 18.00. Yhteensä 25 iltaa. Pyydän esirukousta, että Herra antaisi minulle oikeat sanat suuhun, kun ryhdyn puhumaan, ja että voisin rohkeasti julistaa evankeliumin salaisuutta, että Kuusamonkin täyttäisi suuri ilo ja riemu. Kiitos muistamisesta!

Ei kommentteja: