lauantai 10. joulukuuta 2011

Raittius- ja nuorisotyötä edistämässä

Kun lähdin tänään kentälle, laukussani oli 23 joululehteä ja 200 kpl joulukortteja. 3,5 tunnin jälkeen laukkuni oli tyhjä. Kiitos, ystävät rakkaat, kun autoitte minua selviytymään urakastani! Saakoon joululehden sanoma tuoda kotiinne iloa ja rauhaa, silloinkin kun ulkosalla lumipyry ja myrskytuuli pauhaavat. Edistitte suurenmoisella tavalla raittius- ja nuorisotyötä Suomessa ja Kuusamossa. Lehdet olen nyt saanut kaikki myydyksi, kortteja on vielä jäljellä.

2 kommenttia:

Paavo Hautala kirjoitti...

Tänään kävin edelleen kentällä. Myin 50 kpl joulukortteja, kolme "Tie Kristuksen luo" -kirjaa. Lisäksi sain kaksi kirjasarja tilausta (Uskolliset ystävät ja Ikuisia kertomuksia). Aikani vierähti kahdessa kodissa, joissa viivyin pitkään keskustellen ja rukoillen.
Eräs ystävä, jolle liikkuminen on aika vaikeaa, oli miettinyt, että mistä hän saisi joulukortit. Kun tulin hänen kotiinsa, niin hän ilahtui erittäin kovasti ja osti 25 korttia. Hän sai vielä itse valita korteista kauneimmat. Hän ihmetteli, että miten hyvin hänen toiveensa toteutui. Kiitosmieli toi hyvän olon puolin ja toisin.

Paavo Hautala kirjoitti...

Tänään meni vielä 21 joulukorttia.