torstai 31. joulukuuta 2009

Mikä ihmisten mieliä askarruttaa tällä hetkellä?

Jos tekisimme haastattelun ja kysyisimme ihmisiltä, että mikä heidän mieltään askarruttaa tällä hetkellä kaikkein eniten? Mitä ajattelisit ihmisten vastaavan tähän kysymykseen?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ajatuksien rakentaminen! kuinka me ihmiset rakennamme ajatuksemme ?
Jos perustat toiveesi omaan itseesi,rakennat hiekalle. Mutta vielä ei ole liian myöhäistä välttää uhkaavaa tuhoa. Pakene varmalle perurtukselle ennen kuin myrsky puhkeaa.
Näin sanoo Herra. Herra: Katso minä lasken ,kalliin siioniin peruskiven, koettelun kiven,kalliin kulmakiven,lujasti perustetun; joka uskoo,se ei pakene ( Jes.28:16 ). kääntykää minun tyköni ja antakaa pelastaa itsenne eikä toista ole.

ajatuksemme kuuluu suunnata Kristus kallioon !
ihmisiä askarruttaa mistä löytää itselleen oikean elämäntien jota kulkea ?

liika usein tien opasteet puuttuvat, opasteet ovat Jumalan sanassa Raamatusta säteilee kirkas tie joka valaisee sydämmeen saakka .

iloitaan yhdessä rakastavasta raamatun antamasta sanasta joka viitoittaa elämän tien.

Ari Hyyppä.

Anonyymi kirjoitti...

Esirukouspyyntö:
Rukoillaan yhdessä, että saan työn johon kävin haastattelussa.
Työ pelastaisi minut taloudelliselta vaikeudelta ja pääsisin elämään normaalia elämää.

Ensiviikolla päättävät työntekijän. Rukoillaan, että se olisi minä. Olen pitkäaikastyötön ja paljon hakenut töitä.. Taivaan Isä pelasta lapsesi.

Paavo Hautala kirjoitti...

Työ on ihmiselle tärkeä asia. Olisipa hyvä, jos saisit itsellesi sopivan työpaikan. Rukoilemme puolestasi, että Herra saisi johtaa elämääsi kaikessa, kokonaisvaltaisesti. Jeesus rakastaa sinua ja kuulee rukouksesi ja myös niiden rukoukset, jotka muistavat sinun esirukouspyyntöäsi. Kerrothan sitten vastauksen, miten Herra vastasi tähän rukouspyyntöösi.