tiistai 22. joulukuuta 2009

Palautetta lukijoille!

Blogini lukijakunta on lisääntynyt. Tervetuloa, Esa-Pekka Karvinen, lukijoiden ja kirjoittajien joukkoon!
Kiitos sinulle ja Hilkalle joulutervehdyksestänne!

Kiitos myös kaikille muillekin, jotka olette lähettäneet kauniita kortteja! Toiset ovat jaksaneet kirjoittaa kuulumisia enemmänkin. Kahdesta kortista ei selviä keneltä ne ovat tulleet. Postileimakin on epäselvä, joten emme pysty edes arvailemaan ketkä ovat korttien takana.

Kiitos niille, jotka ovat antaneet joululahjan Karpalolle. Kävin juuri päivittämässä tilanteen. Voit käydä katsomassa 4.10.2009 päivän kohdalta. Luku pienenee koko ajan! Tänään tuli puhelu Kemistä ja soittaja lupasi lahjoittaa 100,- e. Kiitos sinulle lahjastasi hyvin paljon! Oli mukava keskustella kanssasi! Muistan sinua ja läheisiäsi rukouksin!

Vaasan kirkon alttaritaulu: "Paimenten kumarrus" on vaikuttava. Sen on maalannut Albert Edelfelt 1894.
Kiitos, Aila ja Heikki, kauniista kortistanne! Tämä kuva sopii hyvin tämän päivän joulukalenterin teemaan.

Kukkakaupasta soitettiin, että siellä on kukkalähetys. Käyn hakemassa sen huomenna. Jännittävä nähdä keneltä se on tullut?! Kiitos sinulle, joka olet järjestänyt tällaisen yllätyksen!

Vasta tänään laitoin ulkovalot. Pieneen koivuun, Sembra-mäntyyn ja pajuenkeliin laitoin kirkkaat valot. Tänään olin koko päivän kotona. Laitoin kuusen ja koristelin kotiamme perinteiseen tapaan. Suvi ja Toni tekivät Jessicalle 1-vuotis synttärikakun ja hyvää ruokaa. Jessica leikki kuusen koristeilla. Suvi ja Toni pitävät huomenna Jessican synttärit. Meille tulee huomenna nuorta väkeä ja lapsia viettämään pikkuisen synttäreitä. Annella oli vielä täysi työpäivä.

Ei kommentteja: