keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Aatonaattona oli vilskettä!

Tänään on ollut kiireinen päivä. Olen juossut monenlaisilla asioilla.

5.12. pidetyn gospel-tapahtuman yhteydessä oli meidän seurakunnan puolesta järjestetty rukouspolku. Kaikkien niiden kesken, jotka tekivät tähän polkuun liittyvät tehtävät, arvottiin palkintona Kuusamon Prisman lahjoittama n. 40,- euron arvoinen "Suuri Toivelaulu-kirjan" nuottipainos. Arvonta suoritettiin joulujuhlassamme 20.12. Palkinnon voitti Halpahallin omistajan, Tuomo Juusolan, poika. Onneksi olkoon!

Jessican synttärit menivät hyvin. Oman väen kesken pidämme ne vasta huomenna, koska Jessica syntyi vuosi sitten jouluaattona. Muistan kuinka kaksi tuntia ennen joulurauhan julistusta meille ilmoitettiin tyttären tyttären syntymä. Jessica oli ihana joululahja, elävä nyytti Supen kainalossa.
Näin eilen kotikäynnillä pienen tytön, joka syntyi tunnin aikaisemmin kuin Jessica.

Tein Sympatia-keräyksen loppuselvityksen. Keräystulokseni tähän mennessä on 2.848,65 euroa. Lopputulos selviää vasta sitten, kun saan tietää ketkä ovat maksaneet suoraan keräystilille, pankkisiirron kautta. Viitenumeron kautta tieto tulee minulle myöhemmin. Kiitos kaikille, jotka olette tehneet tämän keräystuloksen mahdolliseksi. Saakoon Herra siunata nämä varat, varojen antajat ja ne kohteet, joihin nämä varat menevät.

Kylläpä kaupoissa oli tänään väkeä. Markettien pihat olivat täynnä autoja. Meni kauan aikaa ennen kuin selvisin ostoksilta. Joululahjaostokseni tein viime tipassa.
Ostin myös linnuille syötävää, mutta huomasin kotona, ettei meillä olekaan lintulautaa, koska viime kesän remontin yhteydessä vanha lintulautani meni uuniin. Esitin Terholle joululahjatoivomukseni vasta tänään. Toivoisin saavani uuden lintulaudan. Toivomus taisi tulla liian myöhään!

Anne kävi hakemassa tänään sen kukkalähetyksen. Se oli Päiviltä ja Pekalta, Veera Kärpän lapsilta, Torniosta. Päivi ja Pekka kiittävät kauniista puheesta ja toivottavat Hyvää Joulua ja Onnea Uudelle Vuodelle! Tulppaaneista tehty puna-valkoinen kukkakimppu oli todella kaunis ja piristävä. Kiitos Päivi ja Pekka huomaavaisuudestanne! Olette yhtä mukavia ihmisiä kuin Veerakin! Tornion matka oli erikoisen siunattu! Muistan tuon matkan varmasti kauan!

Ei kommentteja: