tiistai 22. joulukuuta 2009

Eero Karjalaisen näky toteutui 20.12.2009

Sunnuntaina 20.12. klo 14.00 meillä oli joulujuhla kirkollamme. Lauloimme kauneimmat joululaulut, kuulimme jouluevankeliumin, rukoilimme ja söimme joululupuuroa. Tilaisuuden jälkeen jaoimme EU-ruokapusseja. Kirkkomme oli tupaten täynnä väkeä. Sadan hengen kuoro lauloi sydämensä pohjasta tuttuja ja iki-ihania joululauluja. Kirkossamme ei ole koskaan aikaisemmin ollut näin paljon väkeä yhdellä kertaa. Omat ja lainatut kattilat olivat täynnä puuroa ja siitä riitti kaikille. Rusinasoppa sopi hyvin puuron höysteeksi.

Yleisö antoi runsaasti positiivista palautetta ja heidän kasvoistaan näkyi tyytyväisyys ja kiitollisuus. Yksi tapaus jäi erikoisesti mieleeni. Eräs nainen tuli kiittämään ja hän sanoi, että hänen sydämeensä tuli aivan ihana ja lämmin olo. Lapsuuden onnelliset joulut tulivat vahvasti mieleen. Uskon, että kaikki muutkin kokivat samoin!

Tämä tilaisuus toteutti Eero Karjalaisen näyn. Hän näki kauan sitten näyn, (silloin kun tätä kirkkoamme ei ollut vielä olemassakaan), että kirkkomme oli aivan täynnä väkeä.

Ei kommentteja: