keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Aurinko käväisi tervehdyskäynnillä

Aurinko käväisi tänään tervehdyskäynnillä Kuusamossa!
En ole koskaan ennen nähnyt kaatopaikkaa niin kauniina kuin tänään. Valkoinen puhdas lumi peitti koko kaatopaikan. Ympäristö oli täysin puhdas ja ilma oli raikas. Pahasta hajusta ei ollut tietoakaan. Puut olivat valkoisen huurteisia ja aurinko paistoi punaisena taivaan rannalla. Jos minulla olisi ollut kamera ja olisin ottanut valokuvan, siitä olisi tullut postikortin kaunis. Näky puhuttelee minua vieläkin. Tässä on meille vertauskuva lunastuksesta. Valkoinen lumivaippa kuvaa Kristuksen vanhurskautta, joka annetaan lahjana niille, jotka uskovat. Isä näkee meidät kauniina ja puhtaana, kun Kristuksen vanhurskaus peittää syntimme ja saastaisuutemme.

Samalla reissulla toin kaksi joulukuusta. Toinen tuli kirkollemme ja toisen toin kotiimme. Kirkon kuusi on jo paikoillaan, mutta sitä ei ole vielä koristeltu.
Meillä on ollut tällä viikolla paljon puuhaa. Maanantaina saimme EU-ruokaa n. 2800 kg. Olemme pussittaneet ruokalähetyksen valmiiksi. Pusseja tuli n. 450 kpl. Jaamme nämä pussit ensi sunnuntaina joulujuhlan jälkeen n. klo 15.30-16.00.

Tämän päivän Koillimaan Uutiset -lehdessä on seuraavanlainen mainos:
Kauneimmat joululaulut ja joulupuuro
su 20.12.klo 14.00 Kuusamon Adventtikirkossa
Joluluinen jumalanpalvelus tapaninpäivänä la 26.12. klo 10.00 Herran pyhä ehtoollinen
Kiitos kuluneesta vuodesta. Hyvää Joulua ja Siunausta Uudelle Vuodelle 2010!

EU-ruokajakelu
Jaetaan n. 2800 kg EU-ruokaa joulujuhlan jälkeen 20.12. n. klo 15.30-16 niin kauan kuin tavaraa riittää
Kuusamon Adventtikirkolla Kitkantie 37. Tervetuloa työttömät, suur-perheiset, velkaantuneet, pienituloiset eläkeläiset, opiskelijat ym. taloudellisesti ahtaalla elävät. Tervetuloa ennen jakelua laulamaan joululauluja ja syömään joulupuuroa!
Järj. ADA/ADRA Finland
Kitkantie 37, Kuusamo

Ilmoitus on kahdella palstalla ja siinä on sininen taustaväri ja ilmoitus on koristeltu puurokulholla ja nuoteilla. Ilmoituksessa on myös ADAn ja seurakuntamme logot.

Annen 91-vuotias äiti kävi piipahtamassa Kuusamossa. Hän joutui kuitenkin lähtemään kesken vierailun kotiinsa, koska hänen lääkkeensä unohtuivat Kajaaniin.

Tänään vierailimme Annen kanssa Rukan lähellä olevalla mökillä. Olipa kaunis rauhallinen mökin paikka ja mukava iltahetki ystävien kanssa.

Ei kommentteja: