keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Paula Heinonen luennoi Kuusamossa

Tekniikan lisensiaatti, ravitsemusasiantuntija Paula Heinonen piti tänään räväkän luennon terveysasioista. Paula Heinonen luennoi noin kymmenelle tuhannelle ihmiselle vuosittain. Kuusamo -saliin oli kokoontunut paljon väkeä. Viisisataapaikkanen sali oli täyden oloinen. Olin siellä minäkin. Kenellekään ei varmasti tullut aika pitkäksi. Luento oli erittäin mielenkiintoinen ja mukaansatempaavasti esitetty. Ostin hänen kirjoittamansa kirjan "Vihdoinkin Hyvä olo - Suolisto kuntoon ruokavalion avulla." Kirjan takakannessa on viisi kysymystä, joihin kirja antaa vastauksen.

* Miksi vatsani on jokaisen aterian jälkeen turvoksissa?
* Miksi kärsin ummetuksesta, vaikka ulkoilen ja juon paljon vettä?
* Vältänkö jatkuvat nuhakuumeet ja korvatulehdukset suoliston kunnostuksella?
* Voivatko nivelvaivat johtua suolistosta?
* Miten närästyksestä pääsee eroon?

Suolistovaivat ovat monelle arkipäivää. Suolisto on herkkä elin, joka tarvitsee huolenpitoa ja terveellistä ravintoa pysyäkseen kunnossa. Monet eri tekijät voivat suistaa suoliston raiteiltaan, ja suolistoperäiset vaivat saattavat ilmestyä erilaisina ongelmina ympäri kehoa: allergioina, ihottumina, toistuvina tulehduksina tai jopa hermostollisina vaivoina.
Kirjan avulla opit ymmärtämään ja hoitamaan suolistoa, ja itsehoito-ohjeiden avulla voit päästä eroon sinua kiusaavasta terveysongelmasta. Hyvinvoiva suolisto on uskomaton terveyden moottori!

Kiitos Paula Heinoselle ja Aila Heiskaselle ja muulle työtiimille virkistävästä, paljon hyvää tietoa antavasta illasta!

Ei kommentteja: