perjantai 13. marraskuuta 2009

Äidin ja isän ikävä päättyy pian!

Psalmin 87 otsikkona on: "Jerusalem, kaikkien Herran omien yhteinen äiti" (VKR.) "Kuningas on syntynyt Siionissa" (UKR.)

"Kunniakasta on kaikki, mitä sinusta kerrotaan, Jumalan kaupunki." "Hän on syntynyt siellä!" "Se mies on syntynyt täällä!" Korkein pitää Siionin lujana. Hän kirjoittaa kansojen kirjaan: "Hän on syntynyt Siionissa." "Sinussa ovat minun lähteeni!" "Kaikki minun lähteeni ovat sinussa."

"Taivaallinen Jerusalem on vapaa, ja se on meidän äitimme" (Gal. 4:26.)
Pyhä kaupunki, Uusi Jerusalem tulee olemaan pelastettujen ikuinen koti. Tässä kaupungissa asuu vain pyhiä. "Mitään epäpuhdasta ei sinne päästetä, ei ainoatakaan iljettävän valheen palvelijaa, vaan ainoastaan ne, joiden nimet on kirjoitettu Karitsan elämänkirjaan." (Ilm. 21:27.)
Ilmestyskirjassa on innoittava kuvaus uuden maan pääkaupungista. Mieli tulee aina iloiseksi, kun lukee Ilm.. 21-22 luvut. Jerusalem tarkoittaa rauhan kaupunkia. Maallisen Jerusalemin historia on verinen. Se on rauhaton ja levoton paikka tänäkin päivänä. Monenlaiset konfliktit ovat jatkuvasti uutisotsikoissa. Uudessa Jerusalemissa ei ole terroristeja eikä itsemurhapommittajia.Uudessa maassa Pyhä Jerusalem on todellinen rauhan kaupunki, koska sen kuningas on rauhan ruhtinas ja kaikki tämän kaupungin asukkaat ovat niitä, "jotka seuraavat Karitsaa, mihin ikinä hän menee. Nämä ovat ostetut ihmisistä esikoisiksi Jumalalle ja Karitsalle, eikä heidän suussaan ole valhetta havaittu; he ovat tahrattomat." Uuden Jerusalemin rauhaa ei järkytä mikään, koska paholainen ja hänen kannattajansa ovat tuhatvuotiskauden jälkeen saaneet tuomionsa. Heidät on poltettu olemattomiin helvetin tulella. Heidän muistonsakin on unohdettu.

"Kaikki minun lähteeni ovat sinussa!"
Tämän maailman lähteet ovat kuivia, koska säiliöt ovat särkyneet. Tämä maailma tarjoaa sameaa ja kitkerää vettä ja joka näistä lähteistä juo, tulee yhä janoisemmaksi. Paholaisen kiusauksiin suostuminen ja himojen jatkuva tyydyttäminen imee ihmiset kuiviin ja kuluttaa heidät. Kristus on ainoa lähde, josta saamme ammentaa iankaikkista pelastuksen vettä sielun janoomme. Sielun kaipuu tulee tyydytetyksi vain Jumalassa. Kaikilla ihmisillä on Jumalan muotoinen "aukko" ja se täyttyy vasta silloin, kun vastaanotamme Jeesuksen Kristuksen henkilökohtaiseksi Vapahtajaksemme ja kruunaamme hänet elämämme Herraksi. Meillä kaikilla on paratiisista karkotetun kompleksi. Tämä ongelma poistuu Jeesuksen kautta, koska hänen kauttaan pääsemme paratiisiin takaisin!
Äidin ja isän ikävä päättyy pian, koska Jeesus tulee pian!

Ei kommentteja: