perjantai 20. marraskuuta 2009

Onnea Sinille ja Terholle hääpäivän johdosta!

Onnea ja Jumalan runsasta siunausta Terholle ja Sinille 5-vuotishääpäivän johdosta 20.11.2009.
Nämä ovat teidän puuhäät. Hääpäivän materiaali on tullut vahvemmaksi. Paperi, pumpuli, nahka ja keramiikka ovat vaihtuneet puuksi. Puu on elävä materiaali. Se on monikäyttöinen ja erittäin hyödyllinen ja tarpeellinen meille kaikille. Puu on rakentamiseen aivan verraton. Terho tietää tämän. Olet näppärä puuseppä. Monet kauniit puutyöt ovat valmistuneet kättesi kautta. Sinille on myös puu tullut tutuksi tänä syksynä taidekoulussa. Olet tehnyt hienon puuauton ja -traktorin Mikaelille leluiksi. Tänäänkin Mikael leikki niillä ja sanoi minulle, että Sini-äiti on tehnyt ne minulle. Elävä puu kasvaa ja vahvistuu päivä päivältä. Saakoon liittonne olla elävä ja toimiva. Vahvistukaa Herrassa ja kasvakoon suhteenne yhä lujemmaksi. Herran armon avulla näin voi tapahtua. Häneltä saamme rakkauden, terveyden ja onnen.

Rukouksin muistaen Paavo-ukki ja Anne-mummi!

3 kommenttia:

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! "Puuhääpäivä" kuulostaa oikein sopivalta meille. Viisi vuotta on kulunut nopeasti jälkeenpäin ajateltuna.

t.Terho ja Sini

Anonyymi kirjoitti...

Terho kävi koneellani ja kommentoi eo. kohtaan. Kone nappasi tietoni otsikkoon automaattisesti. En siis ole kirjoittaja, vaan kyllä se on Terho itse.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos onnitteluista. Ja kiitos Paavo, kun olit vihkimässä meidät viisi vuotta sitten. :)
Meillä oli ihanat ja ikimuistoiset häät.
Muistelen niitä päivittäin, kun käyn opistolla syömässä samassa tilassa jossa hääjuhlaamme vietettiin.
Herra on pitänyt meistä huolta nämä vuodet, ja antanut meidän vaeltaa Terhon kanssa yhdessä tätä taivalta. <3

Sini