keskiviikko 18. marraskuuta 2009

"Kuningasten Kuningas ja herrain Herra"

Jumalan valtakunta on vahva, koska Herra on sen kuningas. Psalmissa 93 on viisi jaetta, jotka kuvaavat Herran suuruutta, hänen valtaistuimensa lujuutta ja ikuista kestävyyttä. Jumalan sana on yhtä kestävää ja ikuista kuin Jumalakin. Jumalan todistukset, säädökset ja käskyt ovat lujat ja varmat. Ne tuovat esille Jumalan pyhyyden, oikeudenmukaisuuden, armon ja rakkauden. Elävänä tämä sana on annettu meille Jeesuksessa Kristuksessa. Jumala on tarkoittanut meidät ihmiset Pyhän Hengen temppeleiksi.

"Ettekö tiedä, että te olette Jumalan temppeli ja että Jumalan Henki asuu teissä? Jos joku turmelee Jumalan temppelin, Jumala saattaa turmioon hänet. Jumalan temppeli on pyhä, ja tämä temppeli olette te." (1 Kor. 3:16,17.)

"Pyhänä hohtaa sinun temppelisi ajasta aikaan." Jeesuksen läsnäolo temppelissä on sen pyhyyden hohde. Jeesus on maailman valkeus ja kaikki kirkkaus on hänestä lähtöisin. Niin kuin kuu heijastaa auringon valoa, samoin meidänkin tulisi heijastaa Kristuksen kirkkautta pimeässä maailmassa.

Ilmestyskirjassa kuvataan Jeesusta mm. näin:

"Ja hänellä on vaipassa kupeellaan kirjoitettuna nimi: "Kuningasten Kuningas ja herrain Herra" (Ilm. 19:16.)

Ihminen ei löydä mistään niin varmaa, lujaa, kestävää ja vahvaa perustusta elämälleen kuin Jeesuksesta!

Jos kaipaat valoa, iloa ja rauhaa omaan elämääsi, niin avaa sydämesi ovi Jeesukselle. Hän on ovellasi valmiina astumaan elämääsi. Jos olet tämän jo tehnyt, Onnittelen sinua! Olet tehnyt elämäsi parhaimman ja tärkeimmän valinnan!

Ei kommentteja: