lauantai 15. syyskuuta 2012

Suojelusenkelisi ei väisty viereltäsi milloinkaan!

"Hän antaa enkeleilleen käskyn varjella sinua, missä ikinä kuljet." (Ps. 91:11.)

Maailmassa on paljon erilaisia vaaroja. Jokaisen ihmisen elämä on jatkuvasti uhattuna. Kaikkea voi sattua kaikille. Yön kauhut voivat olla todella pelottavia asioita, koska silloin ihmiset kokevat helposti yksinäisyyttä ja turvattomuutta, jos ketään ihmistä ei ole lähellä. Päivällä taas voi lentää pahan palavia nuolia, koska ihmiset tekevät toisilleen monenlaista pahaa, ajatuksin, sanoin ja teoin. Rutto ja muut kulkutaudit aiheuttavat tartunnan pelkoa. Onnettomuudet ja erilaiset vitsaukset vaanivat koteja. Jos meillä ei olisi turvaa Jumalassa, niin emme selviäisi elämässämme.

Meillä on turva Jumalassa. Hän on antanut meille rohkaisevat lupaukset, jotka saamme omistaa omalle kohdallemme aamuin, illoin ja päivisin joka hetki. Kun enkelit saavat Jumalalta käskyn, niin he tottelevat sitä viipymättä. Jumalan totteleminen ei ole enkeleille raskas taakka ja velvollisuus, vaan he palvelevat Jumalaa ja meitä iloisella mielellä ja rakkaudella. Tarvitsemme jokainen enkelien apua ja suojelusta. Korkeimman suojelus on suuri siunaus. Sydämeen tulee rauhallinen ja levollinen olo, kun ajattelee sitä, miten paljon Herra on tehnyt ja tekee hyväksemme joka hetki koko elämämme ajan.

"Missä ikinä kuljet" pitää sisällään kaikki matkamme, menemiset ja tulemiset. Suojelusenkelisi ei väisty viereltäsi milloinkaan! Tämä antaa rohkeutta ja turvaa ja siitä haluaa kiittää Jumalaa koko sydämestään!

Ei kommentteja: