tiistai 18. syyskuuta 2012

Ajanmerkkejä kuudennen sinetin aikana!

"Minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin. Maa järkkyi ja vavahteli, aurinko pimeni mustaksi kuin suruvaate, ja kuu muuttui kauttaaltaan verenpunaiseksi. Taivaan tähdet putosivat maahan, niin kuin viikunat varisevat puusta myrskyn sitä ravistellessa. Taivas hävisi näkyvistä kuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät paikaltaan. Maan kuninkaat, ylimykset ja sotajoukkojen johtajat, rikkaat ja mahtavat miehet ja kaikki muut, niin orjat kuin vapaat, piiloutuivat luoliin ja vuorten rotkoihin ja huusivat vuorille ja kallioille: "Kaatukaa päällemme, kätkekää meidät valtaistuimella istuvan katseelta ja Karitsan vihalta! Heidän vihansa suuri päivä on tullut - kuka voi sen kestää?" (Ilm. 6:12-17.)

Auringosta, kuusta ja tähdistä sanotaan luomiskertomuksen yhteydessä, että "Olkoot ne merkkeinä, osoittamassa aikoja, päiviä ja vuosia". Kuudennen sinetin avaaminen tuo esille Jeesuksen takaisintulon merkit. Jeesuksen takaisintulo on niin tärkeä ja suuri tapahtuma, että Jumala haluaa kiinnittää kaikkien ihmisten huomion tähän tapahtumaan ja valmistautumaan siihen.

"Maa järkkyi ja vavahteli". - Lissabonin maanjäristys 1.11.1755 toteutti tämän ennustuksen.
"Aurinko pimeni mustaksi kuin suruvaate". - Pimeä päivä Pohjois-Amerikassa 19.5.1780 toteutti tämän ennustuksen.
"Kuu muuttui kauttaaltaan verenpunaiseksi". - Kuu muuttui vereksi Pohjois-Amerikan yllä 19.5.1780 ja toteutti tämän ennustuksen.
"Taivaan tähdet putosivat maahan, niin kuin viikunat varisevat puusta myrskyn sitä ravistellessa". - Ainutlaatuisen voimakas tähtisade 13.11.1833 toteutti tämän ennustuksen.
Loppuosa ennustuksesta on vielä edessäpäin, toteutumatta. Ne voivat toteutua milloin tahansa, sillä aika on lähellä.


Ei kommentteja: