torstai 20. syyskuuta 2012

Huomenna näemme Utsjoen livenä! Jännittävää!

Huomenna, jos Herra suo, lähdemme Utsjoelle. Tänään sain valmiiksi Utsjoella pidettävän ensimmäisen jumalanpalveluksen käsiohjelman. Jumalanpalvelus pidetään 22.9.2012 klo 11, Utsjokisuun koululla. Jos sinulle on mahdollista tulla tilaisuuteen, niin olet lämpimästi tervetullut. Otan mukaan upean leirikuvakokoelman Eräripareista ja Nuorten Seikkailuleireistä. Kuvat ovat näkemisen arvoisia. Niitä katsotaan valkokankaalta musiikin kera. Olemme varanneet Annen kanssa pari lauluakin, jotka kertovat armosta ja rakkaudesta. Jos kuulijoiksi tulee lapsia, niin heille kerromme kertomuksen Ripsusta ja Ranesta. On erittäin jännittävää lähteä matkaan. Toivottavasti kaikki menee hyvin. Kirjoitan sitten matkan jälkeen matkakertomuksen. Toivottavasti siitä tulee mielenkiintoinen ja värikäs kuin Lapin ruskainen luonto.

Eeva-Kaisa ja Raija tulivat eilen Varkaudesta Kuusamoon kirppistä pitämään. Tänään kirppis on saanut uuden ilmeen. Sain myydyksi kolme pajuenkeliä samalla, kun poikkesin sisarien touhua katsomaan.

Karpalon rakentaminen on ollut pysähdyksissä pari kuukautta, koska rahoitus on ollut vielä niin paljon auki, ettemme ole pystyneet jatkamaan. Lainaneuvottelut ovat kuitenkin viereillä. Toivottavasti kaikki järjestyy niin, että tänä vuonna saamme Karpalon toimintakuntoon. Kiitos kaikille niille, jotka olette tähän mennessä tukeneet Kuusamon ETRA ry:n hanketta. Apunne on ollut suuresta merkityksestä!

Tänään rakentaminen edistyi myös Kuukkelintiellä. Varastojen, autotallin ja leikkimökin ikkunat ja ovet tulivat paikoilleen. Sähkömies sai lamput palamaan. Pellitykset pitää saada vielä paikoilleen ennen talvea, niin sitten päästään talven yli.

Ei kommentteja: