torstai 16. huhtikuuta 2009

Blogini lukijoiden ja vierailijoiden esittelysivu!

Eilen tuli mieleeni ajatus siitä, että olisi mukava, jos blogini lukijat ja vierailijat kirjoittaisivat jotakin itsestään, sellaisen lyhyen ja nasevan esittelyn. Siitä olisi iloa meille kaikille. Oppisimme tuntemaan toisiamme paremmin ja saisimme läheisemmän kontaktin keskenämme. Voisi syntyä enemmän vuoropuheluakin!? Esittelyssä voisi mainita kuinka usein vierailet sivuillani, päivittäin, viikoittain, kuukausittain, harvemmin tai sattumalta. Tältä sivulta löytyisi tieto, joka kertoisi meille kuinka monet seuraavat tämän blogin tapahtumia. Kertokaa myös mistäpäin Suomea tai ulkomailta kirjoitatte? Esittelyn itsestään voi antaa myös nimimerkillä tai nimettömänä, jos haluaa pysytellä osittain tuntemattomana. Minua kiinnostaisi myös se, että mistä lukija sai tiedon tästä blogista? Olen ajatellut esitellä itsenikin paremmin kunhan ehdin. Tietysti näistä kirjoituksistani tulee jo esille aika paljon tietoa allekirjoittaneesta. Monet teistä tunnette minut hyvin ilman esittelyäkin.
Uskon, että tähän kohtaan blogiani tulee eniten kommentteja. Kuka ehtii ensimmäisenä?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Onnea ja menestystä Karpalolle!
t: Virpi

Terho kirjoitti...

Olen Terho Hautala Kuusamosta. Seuraan blogia säännöllisesti, vaikka en ehdikään kovin paljon kommentoimaan. Minulla on vaimo ja kaksivuotias poika. Toimin opetusalalla ja harrastan puutöitä sekä erilaisia "ulkoaktiviteetteja".

Antakaa muutkin kuulua itsestänne. Pienetkin kommentit piristävät!

sanni kirjoitti...

Sanni Alavudelta, seuraan myös joka päivä blogia.
Minun harrastuksiin kuuluu kuorolaulu ja keramiikka työtkansalaisopiston piirissä.
Tässä onkin ollut aika jännää parina päivänä,kun olemme laulaneet cd:lle 15 hengellistä laulua.
Saa nähdä ja kuulla, että mikä siitä tulee,kun se valmistuu.

Jani kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Olen Sini Hautala Kuusamosta, Paavon miniä. :) Perheeseeni kuuluvat mieheni Terho ja kaksivuotias poikamme Mikael. Päiväni kuluvat tämän ihanan kaksivuotiaan kanssa. <3
Harrastan mm. ompelua, ja sisustaminen on minulle lähellä sydäntä. Kaikki mikä ympäristössä on kaunista ja miellyttää silmää.:)
Luen blogia satunnaisesti. Jos en ole nukahtanut Mikaelin kanssa päiväunille, tai iltaisin jos vielä jaksan kun Mikael nukkuu. :) Olisi mukava ehtiä useamminkin lukea, Paavolla on aina mielenkiintoisia asioita ja kokemuksia kerrottavanaan.
Olen itsekin ajatellut joskus "avata" oman blogin. :)
Aurinkoista kevättä kaikille lukijoille! :)

Aila kirjoitti...

Aila Raahesta, Paavon pikkuserkku. Vaimo, äiti ja opettaja. Pyrin käymään lukemassa blogiasi päivittäin, mutta nyt on ollut taas muutaman päivän tauko, kun en ole joutanut edes omaa blogiani päivittää. Olipa mielenkiintoista lukea täältä kommenteista, että Sanni on ollut mukana laulamassa CD:lle. Perästä varmaan kuuluu?
Minä kun en oikein hallitse tätä Internet-maailmaan, niin en osaa/voi laittaa tuohon profiiliin klikattavaksi omaa blogiosoitettani. Sukulaiset löytävät sen tosin muutenkin.