torstai 23. huhtikuuta 2009

Valtteri Ylä-Jääski kannusti Karpalo -hanketta 1.2.2009

Kiitos Aune rohkaisevista sanoista, jotka kirjoitit edellisen kirjoituksen kommentissa. Viittasit siskoni pojan rohkaiseviin sanoihin Karpalo -asiassa. Katsoin sukuni sivuilta tarkemmin mitä olin kirjoittanut?

22.1.2009 oli äitini kuolinpäivä ja 1.2. olivat hautajaiset Pomarkun kirkossa ja srk-talolla.
Valtteri-poika sanoi minulle yllättäen äitini muistotilaisuudessa srk-talolla, että kyllä se Kasvisravintola Karpalo -hanke toteutuu. Kysyin Valtterilta, että mistä hän on saanut sellaisen uskon? Valtteri vastasi vakuuttavasti, että hän uskoo tämän hankkeen toteutuvan, koska hänen mielestään kaikki muutkin hankkeet, joihin olen ryhtynyt, ovat onnistuneet Jumalan avulla niin hyvin. Viime kesän Eräriparin aikaan tapasin aivan yllättäen Tarja-siskoni ja hänen miehensä sekä heidän tyttärensä Ansa-kämpällä, kun olimme melontaretkellä leiriläistemme kanssa. Silloin Valtteri kysyi minulta, että "Kuuluuko tämäkin kokemus niihin ihmeellisten kokemusten sarjaan, joita minulle on tapahtunut?" Vastasin hänelle, että kyllä kuuluu! Koko elämä on yhtä ihmettä alusta loppuun saakka!

Kirjoitan tähän blogiini lainauksen kirjoituksestani, jonka kirjoitin 22.2.2009 sukuni sivuille.

"Kiitos Valtteri näistä sanoistasi. Sinun kaltaistesi uskon miesten kanssa työ varmasti onnistuisi erittäin hyvin. Rohkaisen sinua, aina säilyttämään tällaisen vahvan ja positiivisen uskonasenteesi ja luottamuksen Jumalaan. Muistan sinua erityisesti rukouksin! Kun tämä hanke toteutuu, niin haluan Kasvisravintola Karpalon avajaisissa ensimmäisenä tarjota Valtterille ruokalautasen ja toivon, että lehden toimittaja ottaa tilanteesta kuvan ja tuo kuva jää historiaan puhuttelemaan uskosta!"

Näillä Valtterin sanoilla oli minulle suuri merkitys, koska ne tulivat sellaisella hetkellä, jolloin tarvitsin rohkaisua ja kannustusta. Uskon, että Jumala pisti sanat Valtterin suuhun!

Päivämäärät puhuttelivat!
22.1. tapahtui äidin kuolema. 1.2. pidettiin äidin hautajaiset ja muistotilaisuudessa sain kuulla Valtterin rohkaisevat sanat. 22.2. kirjoitin Valtterin rohkaisevista sanoista suvun sivuilla. 22.3. olin Taivalkoskella Jumalan ihmeitä kokemassa. 22.4. oli kauppakirjojen kirjoittaminen. Mitä erikoista tapahtuu 22.5.?

Ei kommentteja: