maanantai 13. huhtikuuta 2009

Pääsiäisvieraita Hyvinkäältä

Kiitos Janille ja Tuulalle onnitteluista ja Taimolle pitkästä ja perusteellisesta selostuksesta "haalarievankelioinnista". En ole aikaisemmin kuullut tuota ajatusta.

Pelastusarmeijan "Soppaa, saippuaa ja sanaa" - ohjelma tuntuu myös hyvin käytännönläheiseltä, ihmisiä lähelle tulevasta tavasta toimia. Edesmenneen Äiti Teresan työskentelytapa köyhien hyväksi on tehnyt minuun suuren vaikutuksen. Useita vuosia sitten luin kirjan: "Jugga kohtaa äiti Teresan". Se oli hyvin koskettava kirja. Muistan vieläkin tuon kirjan tekemän vaikutuksen. Jos äiti Teresan kaltaisia ihmisiä olisi maailmassa enemmän, niin tämä maailma ei olisi niin kova paikka asua.

Saimme pääsiäisvieraiksi siskoni Seija ja Timo Jaakolan Niina-tyttären ja hänen poikaystävänsä, Haapavedeltä kotoisin olevan, Ollin. Nuoret asuvat Hyvinkäällä. Ilta on mennyt iloisissa merkeissä. Olipa mukava yllätys nuorten saapuminen Kuusamoon. Tosi mukavaa kun sukulaiset pitävät yhteyttä toisiinsa. Toivon nuorille onnea ja siunausta seurusteluun ja virkistävää lomaa, Rukalla. Tervetuloa uudelleen!

Anne ja Terho tulivat Kajaanista sunnuntaina. Arvo joutui sairaalaan. Hän oli saanut pienimuotoisen halvauksen ja kaatunut. Lonkassa on nyt hiusmurtuma, jota ei leikata. Toivottavasti se paranee. Ikääntyneiden kaatumiset ovat yleisiä ja ne voivat olla kohtalokkaita. Muistetaan rukouksin!

Ei kommentteja: