tiistai 14. huhtikuuta 2009

Aika vierähti puhelimessa!

Herran hyvyys on loppumaton ja hänen armonsa ehtymätön. Daavid osaa pukea sanoiksi ihmisen syvimmät kaipaukset ja tarpeet. Aamulla saimme pukeutua ilon pukuun kun luimme psalmin 30, rukoilimme ja lauloimme laulun "Niin ihanaa on ylistää".

Tänään minulla oli toimistopäivä. Jumalanpalveluksen palveluvuorolistan teko kolmen kuukauden ajaksi tuli valmiiksi, mutta ei helpolla. Olin nimittäin "yhtenään" puhelimessa. Puheluja oli tänään yli 30. Etelä-Suomesta eräs henkilö soitti ainakin viisi kertaa. Minulta kysytään mitä ihmeellisimpiä kysymyksiä. Eräs henkilö kysyi, että mistä hänen iholleen oli tullut viime yönä tatuointi? Hän epäili, että Johannes Kastaja oli sen lähettänyt. Hän kysyi myös, että tiedänkö syyn siihen miksi hän pystyy ottamaan tulikuumia kiuaskiviä paljain käsin eivätkä nuo kivet polta hänen käsiään ollenkaan? Outoja asioita, eikö totta? Henkimaailman juttuja, vai mitä sinä ajattelet?

Sukulaiseltani, Mikko Hautalalta tuli tänään rohkaiseva sanoma sähköpostiini. Mikko asuu perheensä kanssa Seinäjoella. Mikko on päässyt hiljattain eläkkeelle Seinäjoen ev.lut. srk:n diakonin työstä. Mikko kirjoitti, että ne jotka etsivät ristiinnaulittua Kristusta löytävät hänet. Kirjoitan tähän jatkoa huomenna ...

Ei kommentteja: