keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

"Minä etsin itse lampaani ja pidän niistä huolen"!

Tämän päivän tapahtumista minulle tuli mieleeni Herran sana: "Minä etsin itse lampaani ja pidän niistä huolen" (Hes. 34:11).
Herra johdatti aamupiiriin uupuneen lampaan, joka tarvitsi lääkettä haavoihinsa. Psalmin 41 sanoma, "Sairaan rukous", oli tilanteeseen sopiva. Rukoilin ja voitelin hänet öljyllä niin kuin Jaak. 5:13-18 kehottaa tekemään. Ystävä sanoi, että tuli hyvä ja kevyt olo. Herra otti taakkoja ja huolia pois hänen harteiltaan. Tavallisesti aamupiirimme kestää tunnin, mutta tänään kirkolla vierähti aikaa lähes viisi tuntia. Päiväruokailun jälkeen tein vielä kotikäynnin tämän uupuneen lampaan luo. Kotikäynnin jälkeen alkoi, "Etsivä löytää", raamattupiiri klo 18.00. Jatkoimme viime kerralla kesken jäänyttä aihetta elämästä ja kuolemasta. Aihe oli innostava ja aika vierähti nopeasti. Pääsin kotiin vasta klo 20.30. Anne odottikin jo pihalla, että ehtisimme Prismaan ostamaan viikonlopun ruoat. Kun pääsimme Prisman parkkipaikalle, siellä oli odottamassa pieni yllätys, neljä puhdasta palaa mitä parhainta suklaata oli maassa autoni vieressä. Anne ei uskaltanut maistaa palaakaan, mutta ennen kuin olimme Prisman sisällä, suklaat olivat valahtaneet vatsaani ja suuni oli makea ja hymyä riitti.

Huomenna lähdemme vappuajelulle Ouluun Suvin, Tonin ja Jessican luo. Suvi ja Jessica tulevat kanssamme Kuusamoon muutamaksi päiväksi. Jessica on jo yli viisikiloinen ja saa syödä maidosta vahvempaakin ruokaa.
Mukava nähdä nuoria ja pikku tyttöä pitkästä aikaan.

Ei kommentteja: