keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Kitkansiulan varsinaisessa yhtiökokouksessa

Joidenkin jumalana voi olla turhuus ja harha. Tämä oli uusi ajatus, joka tuli esille psalmissa 31. Daavidin Jumala on Herra, joka on vanhurskas, armollinen ja uskollinen ja hyvä. Häneen voi turvautua joka hetki. Hän suojelee omiaan ja häneltä saa avun ja pelastuksen. Joten "Rohkaiskaa mielenne, olkaa lujat, kaikki te, jotka panette toivonne Herraan!"

Tänään tein töitä erityisesti Kuusamon ETRA ry:n asioita hoitaen. Osallistuin myös ensimmäisen kerran taloyhtiön varsinaiseen yhtiökokoukseen. Tämä olikin hyvin tärkeä kokous. Esityslistalle toin Kasvisravintola Karpalon perustamisasian. Oli mukava, kun taloyhtiöllä ei ollut mitään sitä vastaan, että suunnittelemme kasvisravintolan kirkkomme yhteyteen. Kasvisravintola Karpalon suunnittelu on edennyt hyvin. Kerron myöhemmin lisää.

"Etsivä löytää"-raamattupiiri oli jällen erittäin antoisa ja innoittava. Käsittelimme elämän ja kuoleman kysymyksiä ja löysimme toivon ja rohkaisun sanoman, joka kosketti meitä kaikkia. Raamattu on Jumalan sanaa kokonaisuudessaan. Kaikki hetket, jotka vietämme sanan parissa, ovat keidashetkiä elämässämme, koska olemme silloin Jumalaa lähellä.

Lupasin kirjoittaa enemmän Mikon kirjeen johdosta, mutta palaan tähän aiheeseen myöhemmin ajanpuutteen tähden.

Ei kommentteja: