tiistai 28. huhtikuuta 2009

Soitto Portugalista

Sain tänään yllättävän puhelun Portugalista. Uutinen Kasvisravintola Karpalosta oli kiirinyt sinne asti. Soittaja pyysi Kuusamon ETRA ry:n tilinumeron ja lupasi laittaa tilille pienen summan, jotta hanke menisi eteenpäin. Soittaja oli suomalainen ja tunsin hänet entuudestaan. Hän on ystävämme, joka on asunut Portugalissa muutaman vuoden. Tästä en tiennyt mitään. Kiitos piristävästä soitostasi, sinulle ja, lahjastasi. Terveiset kaikille, tutuille! Jumalan siunausta ja johdatusta, elämäänne. Toivottavasti nähdään joskus Kuusamossa ja Karpalo on silloin toiminnassa. Jos löydät tämän viestin, niin laita pieni kommentti kirjoitukseni alle.

PSL:n johtokunnan pöytäkirjan sain vihdoinkin postiin tarkastuskierrokselle. Toimistotöitä on tänä keväänä tiedossa todella paljon, koska PSL:n varsinainen edustajiston kokous lähestyy nopeasti ja sihteerillä on aina kovasti töitä. Pyydän teiltä esirukousta, että ehtisin hoitaa kaikki asiat ajoissa.

Kävin tänään eilen tapaamani sisustajan luona ja sain yhteystiedot siihen firmaan, joka suunnittelee ja valmistaa kaikenlaisia kalusteita. Soitin Pedro Oy:n johtajalle Nastolaan ja sain paljon arvokasta tietoa ja neuvoja ravintolan suunnitteluun ja yhteystietoja myös muihin firmoihin, joista saattaa olla minulle apua tulevina päivinä.

Eräässä paikassa käteeni annettiin kaksi isoa kirjekuorta ja ko. henkilö kysyi, että voisinko viedä nämä kirjeet postiin? Sain palvella postinkantajana. Kuorissa oli merkit valmiina, mutta toiseen kirjeeseen tarvittiin vielä 60 sentin lisämaksu. Onneksi minulla sattui olemaan pussi mukana, ettei tarvinnut juosta uudelleen tämän asian tähden. Kuten huomaatte, työni on monipuolista ja yllättäviä käänteitä tulee, tuon tuostakin.

Tielleni sattui tänään myös masentuneita ihmisiä, joita sain rohkaista ja kannustaa jatkamaan elämää eteenpäin rohkein mielin. Tunsin voimakkaan johdatuksen erään henkilön kohdalla. Kohtasin hänet 10 km:n lenkilläni. Hän avautui ja kertoi huolistaan. Nyt tarvitaan Herran apua pikaisesti. Muistakaa tätä nimetöntä rukousaihetta Herran edessä. Jeesus on suuri sielun ja ruumiin lääkäri ja Hän voi ja Hän tahtoo auttaa uupuneita jaksamaan. Muistetaan rukouksin koko perhettä!

Anne kävi tänään työssä Elisabeth-kodissa Tolvassa asti. Hän oli tavannut siellä "joulupukin" näköisen miehen.

Tämän päivän iloinen uutinen oli se, kun miniäni Sini sai työpaikan instrumentarium -liikkeestä, jossa hän kävi eilen työpaikkahaastattelussa. Nyt Mikaelille pitää etsiä päivähoitopaikka. Muistattehan tätäkin asiaa rukouksin! Kiitos!

Ei kommentteja: