keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Nettiseurakunta voi kasvaa räjähdysmäisesti!

Ihminen, joka kätkee elämänsä Kristuksen kanssa Jumalaan, ei joudu hukkaan. Kun kätkemme elämämme Kristuksen kanssa Jumalaan, niin meidän pitää lähteä jostakin pois. Mistä meidän pitää lähteä pois? "Lähtekää pois heidän joukostaan ja erotkaa heistä älkääkä koskeko mihinkään saastaiseen, niin otan teidät vastaan ja olen oleva teidän Isänne, ja te olette minun poikiani ja tyttäriäni. Näin sanoo Herra, Kaikkivaltias". (2. Kor. 6:17,18.) Ihminen ei voi palvella kahta herraa. Jumalan käskylle kuuliaisena kaste-ehdokas ilmaisee julkisesti hylkäävänsä Saatanan palvelemisen ja vastaanottavansa Kristuksen elämänsä valtaistuimelle. Saatanan palveleminen johtaa ihmisen saastaisuuteen ja eroon Jumalasta. Kääntymällä Kristuksen puoleen, saamme anteeksiantamuksen Jeesuksen puhdistavan veren kautta. Lain ja evankeliumin saarnan kautta ihmiset tulevat tietoisiksi omasta hengellisestä tilastaan. Jumalan sanan kautta Pyhä Henki tulee lähelle meitä ja "paljastaa, että maailma on väärässä, hän paljastaa mitä on synti, mitä vanhurskaus ja mitä tuomio". (Joh. 16:8.) Näin tapahtui Pietarin saarnatessa Jumalan sanaa helluntaina suurelle kuulijakunnalle.

"Kuullessaan tämän kaikki tunsivat piston sydämessään, ja he sanoivat Pietarille ja muille apostoleille: "Veljet, mitä meidän pitää tehdä?" Pietari vastasi: "Kääntykää ja ottakaa itse kukin kaste Jeesuksen Kristuksen nimeen, jotta syntinne annettaisiin anteeksi. Silloin te saatte lahjaksi Pyhän Hengen. Teitä tämä lupaus tarkoittaa, teitä ja teidän lapsianne, ja myös kaikkia niitä, jotka ovat etäällä - keitä ikinä Herra, meidän Jumalamme kutsuu." Pietari jatkoi vielä puhettaan. Hän vetosi heihin ja kehotti: "Antakaa pelastaa itsenne, ettette hukkuisi tämän kieroutuneen sukupolven mukana." Ne, jotka ottivat hänen sanomansa vastaan, kastettiin, ja uskovien joukkoon tuli sinä päivänä lisää noin kolmetuhatta henkeä". (Ap.t. 2:37-41.)

Ymmärrämme tämän sanan kautta, että kääntymyskutsuun sisältyy myös kutsu ottaa kaste. Jos sinä tunnet nyt Pyhän Hengen vaikuttaman piston sydämessäsi ja kyselet mitä minun pitäisi tehdä? Niin vastaa Pyhän Hengen vetoomukselle kyllä! Anna Jeesuksen pelastaa sinut, ettet hukkuisi tämän kieroutuneen sukupolven mukana! Käänny ja ota kaste Jeesuksen Kristuksen nimeen (ellei sinua ole vielä kastettu), jotta saisit syntisi anteeksi. Silloin saat lahjaksi Pyhän Hengen. Tämä kutsu ei tule minulta, vaan Jumalalta! Se koskee juuri sinua, joka luet tämän kirjoituksen, olitpa lähellä tai kaukana! Rukoilen puolestasi, että saisit halun, voiman ja rohkeuden vastata kutsuun myönteisesti! Sinulla on mahdollisuus vastata tähän kutsuun siellä missä olet ja kertoa ratkaisustasi ja valinnastasi blogini kommenttia -kohdassa! Näin saat tilaisuuden tunnustaa Jeesuksen Vapahtajaksesi ja Herraksesi. "Joka tunnustautuu minun omakseni ihmisten edessä, sen minäkin tunnustan omakseni Isäni edessä taivaissa. Mutta joka ihmisten edessä kieltää minut, sen minäkin kiellän Isäni edessä taivaissa." (Matt. 10:32,33.) "Sydämen usko tuo vanhurskauden, suun tunnustus pelastuksen." (Room. 10:10.) Herra voi tänäkin päivänä lisätä uskovien joukkoon kolmetuhatta henkeä, jopa enemmänkin. Jumalalle ei mikään ole mahdotonta! Eikö olisikin ihmeellistä, jos kommenttia kohtaan ilmestyisi yht' äkkiä kolmetuhatta nimeä, jotka haluaisivat ottaa kasteen Jeesuksen nimeen! "Nettiseurakunta" kasvaisi silloin räjähdysmäisesti!

Ei kommentteja: