maanantai 26. syyskuuta 2011

Miksi minä elän? Ensimmäisen illan sanoma tuli perille Kuusamoon!

Muistitko katsoa tänään ohjelman Oulusta? Meitä oli Kuusamon kirkolla pieni ryhmä ja katsoimme ohjelman hyvin kiinnostuneena. Toivomme, että saamme huomenna lisää kuulijoita. Pääsisitkö sinä tulemaan huomenna klo 18? Ryhmässä on mukavampi kuunnella sanomaa kuin yksin. Onnistuuhan se kuitenkin yksinkin, mutta ryhmässä on oma viehätyksensä. Siinä tulee yhteisöllisyyden tuki aivan eri tavalla mukaan, mikä jää puuttumaan, jos seuraa ohjelmaa kotikoneelta. Ihmiskontaktit inspiroivat ja sanoman voima lisääntyy. Juha ja Simon kertoivat omasta hengellisestä kokemuksestaan, miten he ovat löytäneet oman paikkansa elämässä, Jumalan rakkauden ja johdatuksen kautta. Mielenkiinnolla odotamme huomisia todistuksia!
Keijo Salmelan laulama laulu: "Jumalan ikävä ihmisen luo", kertoo siitä kaipauksesta, jota Jumala tuntee meitä kohtaan. Jäin miettimään, että ikävöinkö Jeesusta yhtä paljon kuin hän ikävöi minua? Jeesus haluaa olla kanssamme ikuisesti, haluammeko me olla hänen kanssaan yhtä kauan? Emme arvanneet sitä kysymystä, joka paljastaa, kenestä lapsesta tulee hyvä soittaja? Lapsi, joka haluaa soittaa valitsemaansa soitinta koko ikänsä, on sellainen, josta tulee hyvä soittaja. Sitoutuminen valitsemalleen asialle on tärkeä kannustin. Jumalan, Jeesuksen ja Pyhän Hengen henkilökohtainen kohtaaminen ja tunteminen sekä häneen sitoutuminen auttavat löytämään elämän tarkoituksen. Lämpimät terveiset Ouluun ja kiitos tästä, illasta! Muistamme teitä rukouksin, samoin kaikkia, jotka seuraavat Simon Liversidgen kokoussarjaa netin kautta. Huomisen aihe on: "Eksyksissä?" Ollaan kuulolla ja nähdään taas huomenna!

Kirjoittaisitko sinäkin kommenttiin niistä ajatuksista, jotka jäivät sinulle mieleen tämän illan ohjelmasta? Mikä ajatus kolahti sydämeesi?

PS. Aidan päällä kävelemisestä tuli mieleeni hetki, jolloin kädestä kiinni pitäen talutin Mikaelia Kuukkelintien aidan päällä tänä kesänä. Mikaelille se oli jännittävä hetki, mutta Simonin kuvauksessa aidan päällä kävelemisellä oli aivan toisenlainen merkitys. Muistatko mikä?

Ei kommentteja: