sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Vieraskirjasta löytyi mielenkiintoinen tieto!

Irma pyysi minua ottamaan esille vieraskirjan. Se oli kirjahyllyn lasikaapissa monien kirjojen alla. Kirja on aivan samanlainen kuin meilläkin. Olemme saaneet vieraskirjan samalta henkilöltä kuin Irma ja Arvokin. Kun sain esille puisen vihreän vieraskirjan, jonka Irman veli, opettaja Martti Silvennoinen, Heinolasta, oli antanut heille lahjaksi, huomasin, että vieraskirjan alkulehdillä oli minun kirjoitukseni. Vieraskirjassa luki:

5.-10.7.-76 "Kesäloma on nyt päättynyt. Olen ollut täällä Kajaanissa ensimmäistä kertaa, ja saanut nauttia vieraanvaraisuutta tässä kodissa. Sain tutustua uusiin ystäviin, joita täällä tapasin. Tutustuimme myös Kajaaniin ja lähiympäristöön. Rukoukseni on, että tämä koti voisi tuntea lepoa Kristuksessa. Maranata! Terv. Paavo"

Tästä kirjoituksesta on kulunut tänään 33 vuotta 3 kk ja 8 päivää. Olin silloin 21 vuotta 11 kk ja 23 päivää vanha.

Vieraskirjat sisältävät mielenkiintoista historiaa. Pitääpä kaivaa omakin vieraskirja esille parempaan paikkaan. On mennyt monia vuosia, kun emme ole muistaneet esittää sitä vieraillemme. Elämässämme on nyt iso aukko, jos sitä tarkastellaan vieraidemme näkökulmasta. Tämä blogi paikkaa tuota aukkoa jonkin verran ainakin viime vuoden maaliskuusta lähtien (13.3.09.)

Ei kommentteja: