keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Annen isän 85-vuotissyntymäpäivät!

Tänään minulla oli toimistopäivä. Sain PSL:n johtokunnan pöytäkirjan postiin tarkastuskierrokselle. Puhelin soi aika usein. Jyväskylän matkaa koskeva ilmoitus saapui Italiasta. Pienien korjausten jälkeen sain myös hyvät mainokset ilmoitustauluille. Ilmoitus on huomisen päivän Koillismaan Uutisissa. Jos sinulle tulee tämä lehti, niin katsopa tarkkaan! Ilmoitustaulumainokset vien huomenna Kuusamon lukiolle, nuorisotalolle, kirjastoon jne. Anskun lähettämät mainokset eivät ole vielä tulleet!

Kymmenen nimeä on tällä hetkellä listalla! Joko sinä olet ilmoittautunut? Kuusamo - Jyväskylä välillä asuu paljon ihmisiä. Linja-auto voi pysähtyä reitin varrella mihin vain ja poimia sinut kyytiin! Tartu rohkeasti tilaisuuteen!

Lähden huomenna Kajaaniin Annen isän, Arvo Nevalaisen, 85-vuotispäiville. Virallinen syntymäpäivä on 20.10.2009. Minulla on myös seurakuntavierailu Kajaanin Adventtikirkossa, sapattina 17.10. klo 10.00. Kajaanin Adventtikirkon osoite on Väinämöisenkatu 13. Olet lämpimästi tervetullut jumalanpalvelukseen!

Ei kommentteja: