maanantai 12. lokakuuta 2009

Jumalan kasvot kirkastuvat Jeesuksessa

Psalmissa 67 on osa Herran siunauksesta, joka on lainaus 4 Moos. 6:24,25. Jumala on kirkastanut kasvonsa Jeesuksen kasvoissa. Jumalan kasvot ovat Jeesuksen kasvojen kaltaiset, ystävälliset, laupiaat ja rakastavat. Jos sinun Jumalasi katse on vihainen sinun pitää tutustua enemmän Jeesukseen.

Ihminen saa tulla Jeesuksen luo sellaisena kuin hän on. Epäonnistuneena, sairaana, katkerana, pettyneenä, vihaisena tai tyytyväisenä, iloisena, onnellisena jne. Me emme voi tehdä itsessämme muutoksia parempaan suuntaan ja vasta sitten tulla Jeesuksen luo. Muutokset parempaan suuntaan alkavat siitä hetkestä kun tulemme Jeesuksen luo juuri sellaisina kuin olemme. Kun Jeesus kirkastaa meille Jumalan kasvot, silloin meidänkin kasvomme kirkastuvat. Eikö olekin mahtavaa kun Jeesuksen luo tulemiselle ei ole asetettu kenellekään mitään ehtoja! Jokainen uskaltaa tulla!

Psalmi 67 on selvästikin profeetallinen. Kun kaikille kansoille kirkastuu Jumalan kasvot, silloin kaikki kansat ylistävät ja kiittävät Jumalaa.

Miten on meidän laitamme yksilöinä ja kansakuntana? Joko kielisoittimemme ovat viritetyt kiitokseen ja ylistykseen Herran kunniaksi?

2 kommenttia:

Esa kirjoitti...

Hei taas!
Kylläpä nuorille on sattunut viime aikoina ihmeellisen paljon onnettomuuksia kuten nyt viikonloppuna. Valitettavasti en taida päästä mukaan Jyväskylän reissulle. Muistetaan olla varovaisia liikenteessä!!!

Paavo Hautala kirjoitti...

Hei Esa!

Nuorille sattuneet onnettomuudet koskettavat meitä kaikkia hyvin paljon. Vanhempien ja läheisten suru on kaikkein suurin. Nuoren elämän sammuminen on traagista. Nuoret tarvitsevat paljon esirukouksiamme. Kiitos, kun muistat matkaamme ja nuoria! Siunausta myös sinulle!