sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Kokousmatka Rovaniemelle

Puhelimeni herätti minut tänään klo 5.45. Seitsemältä olin jo liikkeellä. Hain Kirsti Heikkilän kyytiin ja lähdimme Rovaniemelle PSL:n johtokunnan kokoukseen. Tie oli ajoittain liukas ja jäinen. Piti ajella varovasti. Poroja oli tiellä aika paljon. Onneksi ehdimme huomata ne tarpeeksi ajoissa, ettei tullut yhteentörmäystä. Sää oli aurinkoisen kirkas ja maisemat kauniit. Havupuut olivat pehmeän oloisia niissä olevan huurteen johdosta. Matka meni hyvin ja olimme perillä puoli tuntia ennen kokouksen alkua. Kokous alkoi klo 11.00. Esityslistalla oli tärkeitä asioita, kuten aina, kun Herran työ on kyseessä. Puolen päivän aikoihin lounastimme. Oulun Kasvisruokala ETRA:n ruoka maistui hyvältä. Katsotaan milloin Karpalo tarjoaa johtokunnan jäsenille ruoan? Kokous päättyi kahden maissa. Paluumatkalla pidin kotikokouksen. Herran sana kosketti ja puhutteli meitä kaikkia. Talon isäntä innostui myös Karpalosta kovasti. Hän pyysi Kuusamon ETRA ry:n tilin numeron ja lupasi lähettää tilille yhden lahjoittajan summan. Kiitos lahjastasi!

Matkalla pysähdyimme Auttikönkäällä. Koski kohisi kovalla pauhinalla. Könkään asukkeja, koskikaraa ja vuorivästäräkkiä emme nähneet kuin kuvassa.

Saavuin kotiin klo 19.00. Olipa mukava tulla siistiin kotiin. Muutamiin ikkunoihin Anne oli vaihtanut verhot. Pöydillä oli uudet liinat. Roikkimaiset kukat olivat hävinneet.

Laitoin kahteen takkaan tulet ja nyt on mukava mennä lämpimään saunaan.

Ei kommentteja: