keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Sekä hyvää että pahaa ei voi pitää salassa!

Ihminen voi mielessään hautoa pitkään pahoja ajatuksia lähimmäisestään. Tämä on kielen teroittamisen aikaa. Kun kieli on tarpeeksi terävä tulee iskemisen aika. Psalmissa 64 kuvataan vihollisen salaisia puuhia. Sopivan hetken tultua myrkyllinen sana lähtee terävän kielen päästä kuin nuoli. Myrkkynuolia voi tulla kokonainen sarja suoraan uhrin sydämeen. Tällaiset tilanteet ovat pelottavia ja seuraukset voivat olla hyvin kohtalokkaita. Pahat teot suunnitellaan salassa ja usein porukalla. Synnintekijä etsii syntitoveria. "He kannustavat toinen toistaan pahaan, he yllyttävät virittämään ansoja, he sanovat : "Ei sitä kukaan näe." He hautovat pahaa ja sanovat: "Nyt panemme toimeksi!" Tutkimaton on ihmisen sisin ja sydän." Olemme huonoja ihmistuntijoita kaikki. Jumala tuntee meidät täydellisesti. Paholainenkin tietää meistä yhtä ja toista. Meille tulee paljon virhearviointeja itsestämme ja toisista, koska näemme vain ulkokuoren, mutta emme näe pintaa syvemmälle. Tämän johdosta olemme huonoja tuomareita. Isä on antanut kaiken vallan Pojalleen Jeesukselle. Hänellä on myös tuomiovalta. Jeesus ei tee koskaan virheitä kenenkään kohdalla. On turvallista jättää kaikki hänen käsiinsä.
Pahat teot eivät pysy salassa. "Valheella on lyhyet jäljet." "Varjele sydämesi, sillä sieltä elämä lähtee." Sydämen ja sisimmän luovuttaminen Jeesukselle varjelee sen pahalta.

Psalmissa 64 kerrotaan, että Jumala ampuu myös omat nuolensa. Niitä ei voi kukaan väistää. Jumalan sana on kuin kaksiteräinen miekka. Oletko miettinyt miksi sana on kuin kaksiteräinen miekka? Mitä tämä kuvaus tuo sinun mieleesi?
"Iloitkoon vanhurskas Herrasta ja luottakoon häneen! Oikeamieliset riemuitkoot"! Ilo Herrassa on parasta ja aidointa iloa. Se on kestävää, syvää ja haavoja parantavaa lääkettä hengelle, sielulle ja ruumiille! Ilo Herrassa on teidän väkevyytenne!

Ei kommentteja: