tiistai 6. lokakuuta 2009

Aloitin Sympatia-keräyksen tänään

Tänään olin ensimmäistä kertaa Sympatia-keräyksellä tänä syksynä.

Olen ollut Adventtiseurakunnan jäsenenä 34 vuotta. Sympatia-keräys on kuulunut elämääni hyvin läheisesti. Lähtö kentälle on aina vaikea, mutta kun pääsee alkuun sitä ei malta millään lopettaa. Tämä työ on tuonut elämääni sellaista rikkautta ja iloa mitä en olisi mitenkään muuten voinut saada.

Tämän syksyn Sympatia-esite on mielestäni paras mitä olen koskaan nähnyt. Toivon, että jokainen suomalainen saisi tämän esitteen käteensä. Kun tämän esitteen lukee sydän ei voi jäädä kylmälle paikalle.
"Muutamme maailmaa yksi elämä kerrallaan"

Esitteessä on uutisia muuttuneesta elämästä. Kirjoitan tähän yhden uutisen.
Kotieno - mahdollisuuksien kylä
Kotienon kylä oli kaukaa kierretty aids-kylä. Nyt sitä kadehditaan! Elämän perusedellytykset kuten vesi, kompostoivat WC:t, aasit, puutarhat, terveydenhoito ja neuvolatoiminta ovat muuttaneet kylän täysin. Ovet koulunkäynnille ovat avautuneet. Tytöillä on koulussa ompelukoulu ja pojilla puusepänverstas. Mallipuutarhat, vesisäiliöt, kompostoiva WC ja taimitarhat ovat nyt alueen ylpeys. Kylällä on tulevaisuus. Prostituution ja kerjäläiselämän kierre on saatu katkaistua. Kylän pojat ovat perustaneet teollisuutta, joka mahdollistaa toimeentulon ja antaa tuloja peittämään opettajan palkkauksen ja lääkkeet. Kylää, joka ennen kierrettiin kaukaa, tullaan nyt pitkienkin matkojen takaa ihmettelemään. Kotienosta on tullut mahdollisuuksien kylä ja toivon antaja muillekin kylille. Kiitos kaikille, jotka teitte tämän mahdolliseksi!

Ei kommentteja: