sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Yhteiskristillinen rukouskampanja alkaa huomenna 24.10.2011 klo 10.00

Huominen päivä alkaa lipun nostamisella salkoon, koska 24.10. on YK:n päivä. Samalla vietämme kansainvälistä rukouspäivää. Tämä on oikein sopiva ajankohta aloittaa kolme viikkoa kestävä rukouskampanja Pohjois-Suomen, koko Suomen ja koko maailman evankelioimistyön puolesta.
Kuusamon Adventtikirkon alakerrassa oleva rukouskammio on valmiina ottamaan vastaan rukousvartion ensimmäisen päivän esirukoilijat. Lehden toimittajat tulevat kuitenkin ennen vartion alkamista klo 9.00 ottamaan kuvan historiallisesta hetkestä. Vastaavaa ei ole koskaan aikaisemmin toteutettu Kuusamossa. Olemme varanneet rukouspäiväkirjan, johon kaikki rukoilijat voivat kirjoittaa hengellisiä kokemuksia rukouskampanjan ajalta, rukousvastauksia, sydämen ajatuksia ym. palautetta yhteiseksi iloksi ja rohkaisuksi.
Olette kaikki sydämellisesti tervetulleita kirkkoomme!

Jeesus sanoo:
"Pyytäkää, niin teille annetaan. Etsikää, niin te löydätte. Kolkuttakaa, niin teille avataan. Sillä jokainen pyytävä saa ja jokainen etsijä löytää, ja jokaiselle, joka kolkuttaa, avataan." (Matt. 7:7-8.)

3 kommenttia:

Paavo Hautala kirjoitti...

Rukousketju on toiminut hyvin. Kaikki ovat sanoneet, että tunti rukouskammiossa on lyhyt aika. Rukouspäiväkirjaan on tullut runsaasti rohkaisevaa palautetta. Tänään vein Mikaelin uimahalliin uimaan, koska tämä viikko on Kuusamossa syyslomaviikko. Poikajoukko kysyi minulta, että mistä minä tulen, koska heidän mielestään olin cool. Kerroin heille kolme viikkoa kestävästä rukouskampanjasta, Eräriparista ja Nuorten Seikkailuleiristä. He kuuntelivat puhettani hyvin kiinnostuneina. Lupasin muistaa heitä rukouksin, että heillä menisi koulussa kaikki hyvin ja muutkin asiat olisivat ok. Nautimme Mikaelin kanssa vedestä ja saunan lämmöstä. Tapasimme Pentti-sedän, joka oli meille molemmille tuttu kirkostamme.

Toini Sepponen kirjoitti...

HEI!
Jatkamme rukousrintamassa kanssanne etelän srk:ssa Hyvinkäällä 30.10.-5.11! Muistattehan meitäkin, että jaksaisimme valvoa, viipyä Jumalan läsnäolossa.
Rukoilemme rukousherätystä, uskovien uudistumista, tuhlaajalasten kotiinpaluuta, herätystä ja Hengen vuodatusta. Hyvinkäällä on elokuun 1.vkonloppuna Hengen uudistuksen kesäjuhla, jonka puolesta pyydämme esirukousta.
Rukoilemme herätyksen aikoja ja Herran läsnäoloa teille, jotka rukoilette 12.11.päivälle siunausta.
Toini Sepponen

Paavo Hautala kirjoitti...

Hei Toini Sepponen! Kiitos muistamisesta. Muistamme teitä rukouskammiossamme. Mahtavaa, kun teilläkin on herännyt rukousketjuasia Hyvinkäällä. Voimia teille oikein paljon ja terveisiä kaikille rukousrintamassa taistelevalle Kristuksen sotilaalle! Olette sopineet hyvistä ja tärkeistä rukousaiheista. Onko tuo elokuun 1. vkonloppu vuonna 2012?