torstai 27. lokakuuta 2011

Jumalan armon suuruutta ei voida mitata!

"Herra, jo aamulla kuulet ääneni, aamun hetkellä tuon sinulle pyyntöni ja odotan vastaustasi". (Ps. 5:4.) Tästä sanasta saavat iloita erityisesti ne, jotka ottivat varhaiset aamuajat, rukousvuorolistalta. Aamurukouksen tärkeyttä ei voi koskaan korostaa liikaa. Siitä on hyvä muistuttaa itseään ja toinen toistamme. "Pimeys saartaa ne, jotka laiminlyövät rukouksen" (TKL s. 92.) Olen kokenut suurta siunausta, kun olen varhain aamulla kirjoittanut blogilleni hengellisiä kirjoituksia. Toivottavasti ne ovat siunanneet myös niitä, jotka ovat aamulla avanneet tietokoneen ja löytäneet sivuiltani sopivan sanan päivän matkalle.

Rukousvartiomme on kestänyt neljä päivää, 15 päivää on jäljellä. On ollut rohkaisevaa kokea rukouksen voima ja uskovien keskinäinen rakkaus. Ev.lut. srk:n sisaret ja veljet ovat tulleet uskollisesti omalle vartiopaikalleen. Heidän järjestämänsä rukousvartio kestää ensi maanantaihin 31.10. klo 10.00 saakka. Sitten alkaa meidän seurakuntamme valvontavuoro, joka kestää 6.11. klo 10.00 saakka. Tästä jatkaa helluntaiseurakunnan esirukoilijat 11.11. klo 20.00 saakka. Herra antakoon kaikille runsaita siunauksia taivaan pyhäköstä.

"Sillä sinä, Herra, siunaat vanhurskasta, sinä suojaat häntä armollasi niin kuin kilvellä". (Ps. 5:13.) Jumalan armo on kuin kilpi, joka suojelee meidät pahan palavilta nuolilta, joita vihollinen ampuu meitä kohti. Ajatus kilvenkantajasta, antaa meille turvallisen olon vihollisen maaperällä liikkuessamme. Kilpi on niin suuri, että sen suojaan mahtuvat kaikki, jotka haluavat tulla sen suojaan. Jeesuksen Kristuksen luokse on hyvä tulla turvaa ja pelastusta etsimään. Jumalan armon suuruutta ei voi millään ihmismitalla mitata!

Ei kommentteja: