lauantai 8. lokakuuta 2011

Vedessäkin voi juosta

Terho ja Sini saivat yövieraan Sauvosta ja Mikael oli Kuukkelintien mummilassa yökylässä. Hän sanoi perjantaina, kun hain hänet päivähoidosta, haluavansa olla meillä kymmenen yötä, mutta tänä iltana hän kuitenkin halusi lähteä jo kotiin äidin ja isän luokse, Hepokaarteelle, joten öitä kertyi tällä kerralla vain yksi. Oma koti on lapsen paras paikka. Meillä oli tosi hauskaa yhdessä. Kävimme aamupäivällä kirkossa. Minulla oli lastenluokan pitäminen. Aiheena oli: Jeesus myrskyssä.
Iltapäivällä tein Annen ja Mikaelin kanssa retken uimahalliin. Vesi on lapsille mukava elementti ja myös aikuisille. Kokeilin ensimmäistä kertaa juoksuvyötä ja totesin, että vesijuoksu olikin ihan mukava kokemus.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vesijuoksu on mukavaa, siinä voi keskustella toisten juoksijoiden kanssa samalla. Olen harrastanut vuosia vesijuoksua ja epäilen jääneeni "koukkuun" siihen. Raija

Paavo Hautala kirjoitti...

Vesijuoksussa voi säädellä vauhtia oman vointinsa mukaan ja pysähtyäkin, jos ei koko ajan jaksa nostaa jalkoja ylös ja alas. Huomaamme siis, että koukkuja on siellä ja täällä, toiset hyviä ja toiset huonoja. Vesijuoksukoukku on hyvä sellainen.