sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Hovioikeudenneuvos Ritva Husa täyttää 70 v 5.10.2011

Suomen Kuvalehdessä nro 39 (30.9.2011) s. 71 on kerrottu tunnettujen suomalaisten vaikuttajien syntymäpäivät. Kahdenkymmenen henkilön joukossa on vain neljä naista. Oikeassa yläkulmassa hymyilee nuorekas ystävämme hovioikeudenneuvos Ritva Husa Rovaniemeltä. Ritva Husa täyttää 70 v keskiviikkona 5.10.2011. Kuvatekstissä on ilmoitettu, että Ritva Husa viettää syntymäpäiviään lähipiirissä perjantaina 7.10.
Ritva Husan syntymäpäivä 5.10.1941 oli sunnuntai.

Lämpimät Onnittelumme ja siunauksen toivotukset, Kuusamosta!

"Elon päivistä kiittää saamme, kaikesta hyvästä riemuitkaamme." (Eino Leino.)

Husan perhe antoi minulle 50-vuotissyntymäpäiväksi rohkaisevan tekstin, Ps. 89:16-19. Haluamme rohkaista tällä samalla hyvällä tekstillä Ritvaa hänen 70-vuotispäivänään!

"Onnellinen se kansa, joka riemuiten ylistää sinua, Herra! Se kansa saa vaeltaa sinun kasvojesi valossa. Alati sinä olet ilomme lähde, sinä olet uskollinen, sinä annat meille menestyksen. Sinä olet meidän voimamme ja ylpeytemme, sinun hyvyytesi rohkaisee meitä. Herra on meidän kilpemme, Israelin Pyhä meidän kuninkaamme!" (Ps. 89:16-19.)

4 kommenttia:

Aila kirjoitti...

Sain ystävältäni haasteen kertoa itsestäni 8 asiaa, joita en ole vielä blogillani kertonut. Haasteeseen kuului tunnunstusnappi "blogille, jolla on substanssia" - ja haasteethan on tapana aina myös jatkaa eteen päin. Jatkan mm. sinulle. Näet haasteen blogiltani.

Paavo Hautala kirjoitti...

Mikä on tarkempi osoite, mistä haasteesi löytyy?

Aila kirjoitti...

Kun klikkaat tuosta nimeni kohdalta, niin tulet ko. blogilleni.
Sen osoite on unienpuutarha.blogspot.com

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos tiedoista! Nyt olen vastannut haasteeseesi. Haastoin vuorostani sisarukseni ja muut omaiseni kirjoittamaan omista kokemuksistaan blogini kommenteisssa. Tai, jos omista kokemuksista on vaikea kirjoittaa, niin voi kirjoittaa vaikkapa minusta, kun olin pieni poika. Kirjoitukset olisivat hyvää aineistoa elämäkertakirjaani varten, jos sellaisen joskus kirjoittaisin. Tuli mieleeni myös ajatus, että jos blogilleni joskus eksyy entisiä luokkakavereitani tai muita tuttuja, niin heidän kirjoitukset olisivat mielenkiintoisia yllätyksiä.