maanantai 3. lokakuuta 2011

Vieraita Kuopiosta

Tänään klo 18.30 saamme kirkkoomme kaksi vierasta. Kirkkomme terveysjaoston johtaja Taneli Pirskanen ja Hannu Hätinen tulevat Kuusamoon, Kuopiosta. Olette kaikki lämpimästi tervetulleita, Kuusamon adventtiseurakunnan järjestämään tilaisuuteen, tänään klo 18.30, Kitkantie 37.

1 kommentti:

Paavo Hautala kirjoitti...

Meillä oli erittäin antoisa terveysilta 3.10. klo 18.30. Saimme kuulla kokemuksia ihmeellisistä parantumisista. Parantumiset olivat tapahtuneet, kun sairaat olivat muuttaneet elintapojaan terveempään suuntaan. Hannu kertoi myös oman kokemuksensa. Hänellä oli monia vaikeita sairauksia, kuten selkärankareuma, astma, II-tyypin diabetes, sydän- ja verisuonitauti, ylipaino, kaamosmasennus jne. Em. sairauksiin hän joutui käyttämään "kestolääkitystä". Elämäntapamuutoksilla hän oli tervehtynyt, eikä hänen tarvinnut enää käyttää lääkkeitä, koska hän on parantunut sairauksistaan. Masennuskaan ei häneen iskenyt, vaikka hän sitä "pelolla" odotti.

Nyt olemme kokoamassa Kuusamosta vähintään kymmenen hengen ryhmän kokeilemaan kolmenkymmenen päivän ajan chip-ohjelmaa, jossa testataan tämän menetelmän terveysvaikutukset tieteellisen tutkimuksen avulla. Jos olet kiinnostunut tästä asiasta ja omasta terveydentilastasi, niin ota minuun yhteyttä kahden viikon sisällä. Chip-ohjelma alkaisi ensi vuoden tammikuussa, loppiaisen jälkeen. Ajankohta tarkentuu myöhemmin. Ohjelmaan kuuluvat perusteellinen terveystarkastus ja -kartoitus ja verikokeet sekä ennen että jälkeen ohjelman. Lisäksi ryhmälle annetaan koulutusta, jossa neuvotaan, miten chip-ohjelmaa toteutetaan kotona kolmenkymmenen päivän ajan. Koulutus ja terveystarkastus tapahtuvat Hopeaniemen Kuntoparantolassa, Vihdin Nummelassa. Jos tämä on sinua varten, niin ota minuun yhteyttä mahdollisimman pian.