keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Meillä on nyt skype-yhteys

Ari ehdotti minulle eilen, että avaisin koneelleni skypen. Tämä olikin hyvä idea. Olen nyt avannut molempiin koneisiini tämän systeemin. Sinulla on nyt mahdollisuus ottaa minuun yhteyttä skypen kautta. Sinun pitää kuitenkin luoda koneelleni kontaktiyhteys. Kontaktin luomisen jälkeen maksuttomat puhelut toteutuvat kätevästi kaikkialta maailmasta. Tämä on järkevä ja hieno ratkaisu kaikin tavoin. Annan sinulle omat yhteystietoni, joihin voit halutessasi luoda kontaktin.

Skypen osoitteeni ovat:
Työkoneeni osoite on: paavo.hautala1
Kotikoneen osoite on: paavo.hautala2

5 kommenttia:

Jeesuksen tunteminen kirjoitti...

Saaloon todellinen yhteys olla Jumalan yhteydessä niin kuin myös ihmisten yhteydissä. Rukous kantautuu suoraan Jumalan valtaistuimelle. Myös yhteydet Skyben kautta savutetaan maksutta kaipaaville. Jos tunnet iloa, surua, kenties muuten vain kontakteja sekä kommonikaatiota sekä ykseyden tarvetta? Nyt tämä avaa ilmaisen yhteyden oton. Saakoon Rakkaus sekä keskenäinen yhteys toimia Jumalan kunniaksi. Herra Siunatkoon kaikkia runsaalla ilolla sekä yhteyden otoilla. Rohkaisen sinuakin käyttämään Sybeä yhteyden luomiseen! Ari Hyyppä. ( Jes.43:1 ).

Anonyymi kirjoitti...

Minun läppärissä ei ole kameraa, joten en voi hyödyntää skypen ilmaista yhteyttä. kunhan vaihdan koneni uuteen, niin tarkistan, että kamera on. Raija.

Paavo Hautala kirjoitti...

Skype-yhteyden voi luoda ilman kameraakin. Yhteys toimii silloin kuin puhelin, kuvaa ei näy, mutta ääni kuuluu. Voi sitä puhua ilman kuvaakin. Kamera tuo tietenkin mukavan lisän, kun näkee kenenkä kanssa juttelee. Oletko ajatellut vaihtaa koneen kameralliseen "läppäriin"?
Tervetuloa pian Kuusamoon!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos! On ajatuksissa käynyt vaihtaa tämä parempaan, kun Puppe on repinyt muutamia näppäimiä pois. En vaan ole vielä saanut aikaseksi lähtee kiertelee ja kahtelee uutta konetta. Saatte Arin kanssa opastaa minua sen skypen käytössä.
Lähdemme huomenna aamulla klo 7 Varkaudesta ajamaan Kuusamoa kohti ja olemme varmaan siellä klo 13 jälkeen. Onkohan kukaan kirkolla antaa avainta kirppiksen puolelle?
Nyt on vain enää auton pakkaaminen kirppistavaralla edessä. Sulkeudumme esirukouksiinne, että saamme turvallisen matkan sinne. Raija

Paavo Hautala kirjoitti...

Tervetuloa Kuusamoon! Iloitsemme tulostanne. Herra varjelkoon matkanne. Olemme kaikki kirkolla teidän tulonne aikoihin, joten saatte avaimen. Tämän illan kokous oli erittäin antoisa. Valitettavasti emme pysty luentoja äänittämään. Kalervon luennot löytyvät varmaan jostakin. Kalervo voi kertoa niistä huomenna. Nähdään!