tiistai 13. maaliskuuta 2012

Blogini 3-vuotissynttärit on tänään 13.3.2012

Blogini täyttää tänään 3-vuotta! Tiedätkö mitä muuta merkkipäivää tänään vietetään?

6 kommenttia:

Aila kirjoitti...

Juu, tiedän: Tarvo viettää nimipäivää ja mun lankoni täyttää pyöreitä vuosia...
Niin joo, näiden lisäksi lienee talvisodan päättymisen muistopäivä.

Paavo Hautala kirjoitti...

Ailalla on historian tiedot hanskassa! Luulin aluksi, että Aila tarkoitti Tarmoa, mutta kyllä kalenterissa luki selvästi, että Tarvo. Ehkä nimillä on kuitenkin jonkinlainen yhteys olemassa?
Tarvon nimi juontuu kaiketi sanasta: tarvas, joka on merkinnyt villinä elänyttä alkuhärkää. Tarvo on siis väkivahvan miehen nimi. Onnea kaikille Tarvoille ja Ailan sukulaiselle syntymäpäivän johdosta. Onnea myös Suomelle, joka on saanut elää pitkän rauhan ajan!

Anonyymi kirjoitti...

Juu, tänä iltana Kangaslammilla raamattupiirissä, pastorimme kertoi, että tänään vietetään talvisodan päättymisestä 72 vuotispäivää. Kerroin hänelle, että sinä Paavo olit laittanut blogillesi kysymyksen juuri tästä tapahtumasta.
Eeva-Kaisa lähtee mukaani maaliskuun lopulla viikoksi Kuusamoon. Hänellä on silloin talviloma.
Vietämme pääsiäisen siellä, jos saamme tulla kirppiksen kämppään majoittumaan ja tietenkin olemme kirppistyössä mukana. Raija

Paavo Hautala kirjoitti...

Hieno juttu! Olette erittäin lämpimästi tervetulleita Kuusamoon. Voitte olla yötä kirppiksen kämpässä. Meillä on su 8.4.2012 Rachel Hymanin upea konsertti. Varaanko teille kaksi konserttilippua? Liput maksavat a' 10,- euroa.

Anonyymi kirjoitti...

Älä vielä varaa, kysyn Eeva-Kaisalta haluaako konserttiin. Soittelen sulle sitten, kun saan tietoon. Menen E-Kn luo perjantaina. Raija

Paavo Hautala kirjoitti...

Sain tänään suruviestin. Pentti Kurvinen soitti ja kertoi, että hänen vaimonsa Kaarina Kurvinen nukkui kuolon uneen kolmen aikoihin aamuyöstä Kuusamon sairaalassa 77-vuoden ikäisenä. Kaarina-sisar olisi täyttänyt 30.3. 78-vuotta.
Lämmin osanottomme omaisten suruun ja kaipaukseen!

"Me tiedämme, että vaikka tämä meidän maallinen telttamajamme puretaankin, Jumalalla on taivaassa meitä varten ikuinen asunto, joka ei ole ihmiskätten työtä. Täällä ollessamme me huokailemme ja kaipaamme päästä pukeutumaan taivaalliseen asuumme, siellä sitten kun olemme pukeutuneet siihen, emme jää alastomiksi. Me, jotka vielä asumme tässä majassamme, huokailemme ahdistuneina. Emme haluaisi riisuutua vaan pukeutua uuteen asuun, niin että elämä kätkisi sisäänsä sen, mikä on kuolevaista." (2. Kor. 5:1-4.)