maanantai 19. maaliskuuta 2012

Lentomatka Patmokselta taivaaseen alkaa

Autuus tarkoittaa syvintä iloa ja onnea ja rauhaa, mitä ihminen saa kokea kokonaisvaltaisesti. Hengellisissä lauluissa lauletaan taivaan autuudesta, jonne sielumme kaipaa päästä pois maisten murheiden maasta. Onko mahdollista, että ihminen voi kokea autuutta jo maan päällä? Katsotaan mitä meille tapahtuu, kun luemme, kuulemme ja otamme vaarin Ilmestyskirjan sanoista. Ilmestyskirjan lopussa meille annetaan tärkeä neuvo siitä, miten meidän tulee suhtautua Ilmestyskirjan sanomaan.

"Jokaiselle, joka kuulee tämän kirjan ennussanat, minä vakuutan: Jos joku panee niihin jotakin lisää, panee Jumala hänen kärsittäväkseen ne vitsaukset, joista tässä kirjassa on kerrottu. Jos joku ottaa pois jotakin tämän ennustusten kirjan sanoista, ottaa Jumala pois hänen osallisuutensa elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, joista tässä kirjassa on kerrottu." (Ilm. 22:18,19.)

Tunnen suurta vastuuta kirjoittaessani julkiselle foorumille ajatuksia Ilmestyskirjasta. Rukoilen Herralta viisautta ja armoa, etten kirjoituksillani häpäisisi Jumalaa ja lisäisi Ilmestyskirjan teksteihin omiani, enkä myöskään ottaisi mitään pois. Tarvitsen teidän esirukouksianne, että näin voisi tapahtua. Jos huomaatte kirjoituksissani valheita tai epäraamatullisia ajatuksia, niin voitte vapaasti huomauttaa niistä kommenteissanne. Etsitään yhdessä häntä, Jeesusta, joka on Ilmestyskirjan ihmeellinen sankari.

Oletko matkustanut lentokoneella? Jos/kun olet, niin olet kuullut kapteenin tärkeät kuulutukset ennen lentoa ja tutustunut lentoon liittyviin turvaohjeisiin. Meidän kapteenimme, Jeesus, on antanut meille turvaohjeet taivasmatkaa varten. Ne löytyvät Ilmestyskirjasta. Olemme nyt "koneessa" ja kuulemme kapteenimme äänen, joka sanoo: "Lentomatka Patmokselta taivaaseen alkaa, matkustajia pyydetään kiinnittämään turvavyöt ja tutustumaan huolellisesti kaikkiin turvaohjeisiin!"

Ei kommentteja: