maanantai 26. maaliskuuta 2012

Jeesuksen takaisintulo 3.

Jeesuksen ensimmäinen tulo maailmaan oli Raamatussa ennustettu hyvin yksityiskohtaisesti, aikaa ja paikkaa myöten. Silti ihmiskunta oli yllättynyt ja valmistautumaton tähän suureen tapahtumaan. Syynä oli kirjoitusten väärä tulkinta ja tästä johtuvat väärinkäsitykset. Jokaisen olisi pitänyt itse tutkia kirjoituksia, eikä jättää asiaa uskonnollisten johtajien opetuksen varaan. Tämä ajatus on tärkeä! Jos et muista mitään muuta tästä kirjoituksestani, niin muista tämä: Henkilökohtaista sanan tutkimista ja rukousta ei korvaa mikään muu asia, jos haluamme varjeltua eksytykseltä! Ensimmäinen varoitus, minkä Jeesus antaa opetuslapsilleen, kun he tiedustelivat hänen tulonsa ja maailman lopun merkkejä, on: "Varokaa, ettei kukaan johda teitä harhaan. Monet tulevat esiintymään minun nimelläni. He sanovat: 'Minä olen Messias', ja eksyttävät monia. -- Jos joku silloin sanoo teille: 'Täällä on Messias', tai: 'Messias on tuolla', älkää uskoko. Sillä vääriä messiaita ja vääriä profeettoja ilmaantuu, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että he johtavat, jos mahdollista valitutkin harhaan. Tämän minä olen teille nyt ennalta ilmoittanut." (Matt. 24:4,5,23-25.)
Mitä lähemmäksi tulemme Jeesuksen takaisintulon päivää, sitä voimakkaampia ovat eksytykset. Vihollinen pistää kaiken voimansa ja viekkautensa peliin. Hänen oveluutensa ja eksyttämistaitonsa ovat huippuluokkaa. Yliluonnolliset ihmeet lumoavat ihmiset erittäin tehokkaasti. Jeesuksen todistus Raamatun sanassa on aina luotettavampaa tietoa Jumalasta, hänen toiminnastaan ja hänen tahdostaan kuin aistiemme todistus. Vaikka meistä tuntuisi hyvältä, vaikka silmämme näkisivät kauniita asioita, vaikka korvamme kuulisivat suloisia sanoja, vaikka kaikki näyttäisi olevan ok., niin tämän kaiken takana voi kuitenkin olla eksyttäjä. Katso seuraavat tekstit: 2. Kor. 11:14; Ilm. 16:14; 2. Tess. 2:9; Ilm. 13:13; Matt. 4:6; Hes. 28:12.

On eräs hyvin tärkeä totuus, joka meidän tulee ymmärtää oikein ja joka suojelee meitä väärältä Jeesukselta eli valejeesukselta. Kun Jeesus tulee toisen kerran, niin kohtaamme hänet pilvissä, yläilmoissa. Jeesus ei tule kävelemään maan kamaralle toisen tulemuksensa yhteydessä. Hän ei tule opettamaan, siunaamaan, parantamaan sairaita, lopettamaan sotia ja auttamaan köyhiä. Jeesus ei tule perustamaan tuhannen vuoden rauhan valtakuntaa, jossa hän hallitsee omiensa kanssa. Jeesus tulee hakemaan omansa taivaaseen! Jeesuksen omat kootaan kaikki yläilmoihin ja heidät viedään "pilvivaunuissa" taivaaseen.

Ei kommentteja: